OTELDE ÖLÜ BULUNMUŞTU, SIR PERDESİ ARALANIYOR

YAŞAM

OTELDE ÖLÜ BULUNMUŞTU, SIR PERDESİ ARALANIYOR

Sapanca ilçesinde otel odasında ölü bulunan Minel Yüksek'in hemşire olduğu ve vücuduna serum ile yüksek dozda ilaç enjekte ettiği tespit edildi.

Sapanca'da bir pansiyon odasında kolunda takılı serumla ölü halde bulunan 22 yaşındaki genç kızın kolunda takılı serumun içerisinde yüksek dozda kas gevşetici olduğu bilgisine ulaşıldı. Yapılan ilk kontrollerde genç kızın intihar ettiğinden şüpheleniliyor.

Sapanca'ya bağlı Ünlüce Mahallesinde dün saat 13.00 sularında yaşanan olayda, 22 yaşındaki Minel Yüksek isimli genç kadın kaldığı pansiyon odasında kolunda serumla ölü olarak bulundu. Ölümle ilgili sır perdesi de aralanmaya başladı. Kat temizlikçilerinin yüksek sesli müzik nedeniyle odaya girmesiyle ortaya çıkan olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla başlatılan soruşturma kapsamında İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çok yönlü incelemesini sürdürüyor. 

İstanbul'da bir estetik merkezinde hemşire olarak çalıştığı tespit edilen 22 yaşındaki Minel Yüksek'in bir süredir yakalandığı bir hastalıkla mücadele verdiği öğrenildi.

Edinilen teyide muhtaç bilgilere göre; Minel Yüksek'in girdiği bunalım nedeniyle henüz nereden temin ettiği belirlenemeyen yüksek dozdaki ilacı kolundaki seruma enjekte ederek yaşamına son vermiş olabileceği yönünde delillere ulaşan İl Jandarma Komutanlığı soruşturmayı bu yönde sürdürüyor.

Jandarma ekipleri genç kızın bulunduğu odada da her hangi bir boğuşma izi veya intihar haricinde şüphe uyandıracak bir bulguya rastlamadı. Genç kızın kati ölüm nedeni Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) Korucuk kampüsündeki Adli Tıp Kurumu ön otopsi merkezinde yapılan otopsisinin ardından hazırlanacak rapor ile ortaya çıkacak.

Minel Yüksek'in cenazesi otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere memleketine gönderildi.