İĞRENÇ OLAYDA 3'NCÜ CELSE!

YAŞAM

İĞRENÇ OLAYDA 3'NCÜ CELSE!

Sapanca'da 2 kız çocuğu babası H.B.'nin aynı bahçe içerisindeki evlerde birlikte yaşadığı, yaşları 10-15 arası değişen 5 yeğenini istismar ettiği iddia edilen davanın 3'üncü duruşması Sakarya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE ANLATMIŞLARDI

Bir önceki duruşmaya katılan 2 tanık, aynı şahsın kendilerine de önceki yıllarda cinsel istismarda bulunduğunu gözyaşları arasında anlatmıştı.

TANIK MAHKEMEDE ANLATTI

Duruşmada sanık ve ailesinin tehdit ve baskısı ile önceki duruşmalarda tanıklık yapamayan sanık H.B.'nin kız kardeşi bu celsede mahkeme huzurunda cinsel istismarın varlığını anlatarak tanıklık yaptı.

TUTUKLAMA TALEBİ REDDEDİLDİ

Davada tutuklu yargılama talebi hakim tarafından reddedildi ve sanığın tutuksuz yargılanmasına devam edileceğine dair karar verildi.

UCİM ÇOCUKLARIN SESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği de daha önceki duruşmalarda olduğu gibi bu duruşmaya da küçük çocuklara ve ailelerine destek olmak için mahkemeye katıldı.

"KARAR DURUŞMASINDA MAHKUMİYET TEMENNİ EDİYORUM"

Medyabar'a açıklamalarda bulunan UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği Sakarya Hukuk Koordinatörü Avukat Nur Banu Oğuz, "Çocuğun beyanı esastır. Burada 5 istismardan söz ediliyor. Tanıkların beyanları ile deliller de somutlaştırılmış durumda. Karar duruşmasında mahkumiyet almasını temenni ediyorum" diye konuştu.