HASAN ALİ ÇELİK'TEN SAPANCA'DA ZİYARETLER

SİYASET

HASAN ALİ ÇELİK'TEN SAPANCA'DA ZİYARETLER

Eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı, AK Parti Sakarya Kurucu İl Başkanı ve geçmiş dönem Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Sapanca'da ziyaretler gerçekleştirdi.

Çelik, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ile birlikte; Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Muhtarlar Derneği Başkanı Barış Yıldız ve Turizm Fakültesi Dekanı Oğuz Türkay'ın misafiri oldu.

Gün içinde ilçe esnafa yönelik ziyaretlerde de gerçekleştiren heyet, öneri, istek ve şikayetleri dinledi.

Ziyaretler hakkında açıklamada bulunan Hasan Ali Çelik, "Şehrimizin ekonomik temelini esnaflarımız oluşturuyor. Esnafımız başımızın tacıdır. Gerçekleşen ziyaretlerimizdeki güler yüz, samimiyet ve Türk insanının misafirperverliğini bir kez daha yaşadım. Tüm esnaflarımıza hayırlı bol kazançlar diliyorum" dedi.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen ise "Esnafımızın her zaman yanlarında olduğumuzu bilmesi ve görmesi çok önemli. Her fırsatta belediyemizin hizmetlerini ve projelerimizi esnafımızla paylaşıyor, istek ve taleplerini dinliyoruz. İlçemize ve bölgemize yapılan yatırımlar ve projelerin görüşlerini alıyoruz. Ortak akılla hareket ederek, daha yaşanabilir ve modern bir Sapanca için çalışıyoruz. Biliyorum ki Sapanca hizmetin en güzeline layık" şeklinde konuştu.