AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI TEKNOFEST'İ ZİYARET ETTİ

SİYASET

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI TEKNOFEST'İ ZİYARET ETTİ

Sapanca AK Parti Gençlik Kolları, Atatürk Havalimanında 21-26 Eylül 2021 tarihleri arasında düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalini ziyaret etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) yürütücülüğünde, Türkiye'de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2021 bu yıl 4. kez misafirlerini ağırladı.

Festivale Sapanca AK Parti Gençlik Kolları üyeleri de katılım sağlayarak yeni teknolojileri yakından inceledi.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Gençlik Kolları Başkanı Enes Serdar, "Sapanca AK gençliği olarak ülkemizin ürettiği yerli ve milli son teknolojilere ve yüz binlerce insanın milli teknoloji hamlesi desteğine şahit olduk. Ülkemizin yarınlarını emanet edeceğimiz gençlerimizin projelerini onlardan dinledik. Festivalin son günü olması sebebiyle gerçekleştirilen gösteriler ziyaretçilere adeta şölen yaşattı. Festivalde gözleri kamaştıran Anadolu Kültüründen İlhamla, Özgün ve Modern Tasarımı ile Türkiye'nin otomobili TOGG oldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Bayraktar AKINCI TİHA için yazdığı şu sözleri aklımıza getirdik: 'İstiklalimiz ve istikbalimiz için hep daha ileriye…' Sapanca AK Parti Gençlik Kolları olarak katılım sağladığımız festivalimizde emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyor ve geleceğimizin aydın yarınlara kavuştuğuna şahitlik ettiğimiz daha nice projeler ile güçlü Türkiye diliyoruz." sözlerine yer verdi.