YENİ BAŞKAN EBRU TÜRKMEN OLDU

GÜNCEL

YENİ BAŞKAN EBRU TÜRKMEN OLDU

Sapanca İlkokulu Okul Aile Birliği yeni başkanı Ebru Türkmen oldu.

Sapanca İlkokulu konferans salonunda gerçekleşen genel kurulun Divan Başkanlığını Nagihan Tanta, katip üyeliğini ise Yasin Yöndem yaptı.

Bir önceki okul aile birliği başkanı ve yönetim kurulu üyelerine plaket takdim edilmesinin ardından yapılan görüşmelerde yeni yönetim kurulu başkanı olarak Ebru Türkmen seçildi.

Türkmen'in yönetimi; Şeyma Çalık, Burçin İnan, Ege Arapoğlu, Hilal Er ve Merve Gür, Denetim Kurulu ise Resmiye Kılıç ve Burçin Yavaş'tan oluştu.

Okul aile birliklerinin okul ve aile arasında önemli bir köprü olduğunu belirten Okul Müdürü Orhan Öz, ''Okul aile birliği, okulda sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerinin geliştirilmesine de büyük katkı sağlamaktadır. Üstün gayret ve çaba sarf ederek bu işi gönüllük esasına göre yapan tüm üyelere şükranlarımızı sunuyorum. Eski okul aile birliği başkanlarımızdan Nagihan Tanta ve Resmiye Kılıç ile yönetim kurulu üyeleri Selma Erdoğdu, Selma Özçelik, Neslihan Dağtekin ve Faruk Yılmazer'e, 4 yıl boyunca okulumuza sağladıkları katkı ve hizmetler için teşekkür ediyorum dedi.