NİHAL ÖĞRETMENİN SINIFINDA HÜZÜN

YAŞAM

NİHAL ÖĞRETMENİN SINIFINDA HÜZÜN

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde pazar günü meydana gelen zincirleme trafik kazasında hayatın kaybeden Öğretmen Nihal Bıkım'ın Sapanca'da görev yaptığı okulunda anma töreni düzenlendi.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde pazar günü meydana gelen zincirleme trafik kazasında hayatın kaybeden Öğretmen Nihal Bıkım'ın Sapandaki görev yaptığı okulunda anma töreni düzenlendi.

Bıkım'ın Kemalettin Sami Paşa Ortaokulu 6/A sınıfındaki masası çiçeklerle süslenirken sınıfta ise hüzün vardı.

Öğretmen Bıkım'ın yerine derse giren Müdür Yardımcısı Fatih Tuğra, "Yaşanan elim bir kaza sonucu öğretmeni kaybetmenin üzüntüsü yaşıyoruz. Derse ilk olarak Nihal öğretmeninizle başlamak istedim. Biliyorsunuz sizleri çok severdi. Sizler için gecesini gündüzüne katıp hep birlikte birçok proje yaptık ve etkinliklere katıldık. Kendisi sizlerin çok daha iyi noktalara gelmenizi isterdi. Bundan sonra hem kendiniz hem de Nihal öğretmeniniz için çok daha gayretli bir şekilde çalışmanızı bekliyoruz. İnşallah sizlerin başarılarınızı da Nihal hocanız görecek ve gururlanacaktır. Dualarını kendisinden eksik etmeyelim'' dedi.

EDEBİYET DÜNYASI BİR ŞAİR VE YAZARINI KAYBETTİ

Okul Müdürü Mehtap Aydoğdu Bilgiç ise, ''Yakın bir arkadaşımızı kaybettik. Aynı zamanda Türk edebiyat dünyası da önemli bir şair ve yazarını kaybetti. Geçen sene özellikle uzaktan eğitimde Nihal öğretmenin üstün başarıları vardı ve bu konuda üstün başarı ödülleri aldı. Kaza yapmadan bir gün önce Uluslararası Kadın Festivali'nde de ödül almıştı. Acımız çok büyük ve yeri kesinlikle doldurulamayacak. Hepimizin başı sağ olsun'' diye konuştu.