YAZ OKULLARINDA EĞİTİMLER SÜRÜYOR

SPOR

YAZ OKULLARINDA EĞİTİMLER SÜRÜYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sapanca Kaymakamlığı, Sapanca Belediyesi ve Sapanca Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde 05-18 yaş gurubu çocuk ve gençlere yönelik açılan yaz okullarında eğitimler sürüyor.

Yaz okulları bünyesinde eğlendiren, motivasyon ve sosyalleşmeye olanak sağlayan aktiviteler gerçekleştiriliyor.

Öğrencilerin okula çok enerjik ve mutlu geldiğini belirten eğitimciler çocukların enerjik olmalarının ve hareket etmelerinin önemine dikkat çekiyor.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, "Yaz okullarımızda eğlenceli aktiviteleri bir araya getirerek, pandemi sürecinde çocuklarımızın üzerlerinde oluşan stresi atmalarına katkı sağlamış olduğumuza inanıyorum. Yaz okulumuza katılan çocuklarımız mutluysa inanın biz onlardan daha mutluyuz. Çocuklarını eğitimlere getiren velilere de ayrıca teşekkür ediyorum. Çocuklarımız buralarda çok güzel dostluklar ediniyorlar" dedi.

Yaz okulunda İngilizce kursuna katıldığını belirten öğrenci Yüsra Gümüşel ise, "Pandemi döneminde en çok arkadaşlarımla bir arada sosyal aktivitelerimizi özlemiştik. Burada çok güzel arkadaşlıklarım oldu. Hem içeride hem de bahçede ders yapma imkanı buluyoruz. Arkadaşlarımızla hem eğleniyor hem öğreniyoruz" şeklinde konuştu.