CHP SAPANCA'DA YOL HARİTASINI ÇİZDİ

SİYASET

CHP SAPANCA'DA YOL HARİTASINI ÇİZDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Örgütü, şehrin farklı noktalarında sürdürdüğü çalışmalarına Sapanca'da devam etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş'in koordinesindeki programda, CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemal Demir, CHP Sapanca İlçe Başkanı Cengiz Çiçek ve ilçe teşkilatı üyeleri yer aldı.

İlçe genelinde yerel sorunların gündeme alındığı toplantıda Sapanca Gölü ve bungalov evler başta olmak üzere Soğucak Yaylası ve Sapanca'nın derelerindeki balık ölümleri ile benzeri konular görüşüldü.

Görüşmeler sırasında ilçede yaşayan parti üyelerinden düşünceleri alınarak, fikir alışverişinde bulunuldu.

Konuyla ilgili detaylı açıklama ise İl Başkanı Ecevit Keleş'ten geldi. Sapanca'nın Sakarya için önemine dikkat çeken Keleş, ilçedeki sorunların çözümü noktasında yol haritası hazırladıklarını da belirtti.

Keleş, "Hem Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizim açımızdan hem de görüşülen ve elde edilen verilen ile Sakarya'mız açısından çok verimli bir birliktelik oldu. Bu noktada öncelikle bizleri ağırlayan değerli İlçe Başkanımız Cengiz Çiçek ve yönetimine teşekkür ediyorum. Sakarya denilince akla il gelen yerlerden biri Sapanca'dır. Doğası ve imkanlarıyla Sapanca, kentimizde yabancı turistin en uğrak noktası konumunda. Biz de İl Örgütü olarak, Sapancalı hemşehrilerimizle bir araya gelerek sorunları tartıştık. Yine çözüm önerilerimizi de bölgede yaşayan hemşehrilerimizden aldık ve tüm veriler ışığında Sapanca için yol haritamızı belirledik. İlçenin sorunlarına dikkat çekmek ve gerekli adımları atarak çözüm bulmak adına çalışmaya devam edeceğiz" dedi.