YAZ OKULLARINDA KAYITLAR BAŞLADI

SPOR

YAZ OKULLARINDA KAYITLAR BAŞLADI

Sapanca'da Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sapanca Kaymakamlığı, Sapanca Belediyesi ve Sapanca Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından 05-18 yaş grubundaki çocuk ve gençler için düzenlenen yaz okullarında kayıtlar başladı.

Atletizm, badminton, basketbol, bocce, geleneksel okçuluk, güreş, halk oyunları, hentbol, izcilik, judo, kano, karate, kick-boks, kürek, masa tenisi, satranç, taekwondo, tenis, voleybol, futbol, İngilizce, bilgisayar, kodlama, ritim ve halkoyunları, drama branşlarında açılacak olan yaz okullarına kayıtlar ise Sapanca Spor Salonu, Sapanca Atatürk Stadı, Sapanca Belediyesi Beyaz Masa ve Kırkpınar Kültür Merkezi'nden gerçekleştirilebilecek.

YAZ OKULUMUZA TÜM ÇOCUKLARIMIZI BEKLİYORUZ

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen "Gençlerimizi ve çocuklarımızı sürpriz etkinliklerin beklediğini söyleyebilirim. Yaz okulumuz ile eğlenceli aktiviteleri bir araya getirerek pandemi döneminde üzerlerinde oluşan stresi atmalarına katkı sağlamış olacağız. Yaz okulumuza tüm çocuklarımızı bekliyoruz. Amacımız gençlerimizin gözündeki ışığı, parıltıyı artırmak ve onları geleceğe daha güçlü hazırlamak, sportif ve kültürel eğitimi yaygınlaştırmak" dedi.