MAGANDALAR HIZ KESMİYOR

YAŞAM

MAGANDALAR HIZ KESMİYOR

Sapanca'da S.Ş'nin kullandığı otomobilin ön kaputuna seyir halindeyken yorgun mermi isabet etti.

S.Ş., eşi ile birlikte Rüstempaşa mahallesi Ersin Caddesi üzerinde ilerlerken kaymakamlık konutunun önünde aracından bir ses geldi. Sesin taş olduğunu düşünerek yola devam eden S.Ş ve eşi evlerine geldiklerinde gözlerine inanamadı.

Aracında inceleme yapan S.Ş. ön kaputta delik açıldığını fark edince mermi olmasından şüphelenerek durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin araçta yaptığı incelemede, ön kaputa isabet eden cismin mermi olduğu tespit edildi ve kriminal incelemesini yaptı. Şans eseri sürücü S.Ş. veya yanındaki eşine isabet etmeyen merminin nereden ateşlendiği ise henüz tespit edilemedi.

An be an kameraya yansıyan olay esnasında gelen sesin ne olduğunu anlayamadıklarını durumun ciddiyetini eve gidince fark ettiklerini söyleyen S.Ş, "Durumun ciddiyetini Serdivan'daki evimize döndüğümüzde fark ettik ve polisi aradık. Olay yeri inceleme ekipleri merminin çekirdeğini aldı. Aracın isabet aldığı yer adliye, polis merkezi ve kaymakamlığa sadece 100 metre. Bunlar artık son bulsun başka canlar yanmasın Allah'a çok şükür biz ucuz atlattık bize de denk gelebilirdi'' dedi.