''PANDEMİNİN SUÇLUSU ESNAF DEĞİLDİR''

SİYASET

''PANDEMİNİN SUÇLUSU ESNAF DEĞİLDİR''

DEVA Partisi, tüm ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarını tamamlamasının ardından Sapanca'da esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi.

DEVA Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Sapanca İlçe Başkanı Cemal Kamışoğlu, il-ilçe yöneticileri, parti üyeleri Sapanca'da esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi. Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra ise meslek odalarını ziyaret etti.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyaretinde açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Pandemi döneminde esnafımız ve vatandaşımızın yaşadığı maddi ve manevi sorunları yetkililer görmezden gelmeye devam edebilir ancak bizler DEVA Partisi olarak her zaman sizin yanınızdayız. Sorunlarınızı, taleplerinizi dinliyoruz ve bunlarla ilgili çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Pande sonrası ayağa kalkmakta zorlanan esnafımızın ihtiyaç duyduğu krediler için şartların ağır olmasını ve faizlerin artmasını kesinlikle kabul etmiyoruz. Pandeminin suçlusu esnafımız değildir. Küçük esnafımız, ülkemizde pandeminin en büyük mağdurudur ve göz ardı edilerek görmezden gelinen kesimdir" dedi.

Daha sonra Sapanca Muhtarlar Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden Deva Partisi heyeti burada muhtarların sorunlarını dinledi. Ziyarette konuşan Sapanca İlçe Başkanı Cemal Kamışoğlu, "Uluslararası tanınırlığı olan Sapancamızın belediye hizmetleri olarak yıllardır gelişmemesi artık göz ardı edilemeyecek kadar büyük bir sorun olmuştur. Belediye hizmetleri, yetkili olduğunuz mahallelere ulaşmaması nedeniyle seçmenlerinizin ve sizlerin mağduriyetleri gün ve gün artmaktadır. İlçemiz sakinlerinin hak ettiği hizmeti hızlıca alması için şimdiden bütün hazırlıklarımıza başladık. İnşallah iktidar olduğumuz zaman Sapanca'nın bu kötü günleri aşmasına vatandaşlarımız ile birlikte çalışarak atlatacağız. Sapanca'nın DEVA'sı hazır, Sapanca DEVA Partisi'ni sahiplendi" diye konuştu.