ATATÜRK SPOR SALONU'NU BAKIMA ALINDI

SPOR

ATATÜRK SPOR SALONU'NU BAKIMA ALINDI

Sapanca Atatürk Spor Salonu'nun tadilatını alındığını açıklayan Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Uçar, "Salonumuzun bakım ve onarım çalışmasını en kısa zaman içerisinde tamamlayıp, tekrar sporcularımızın hizmetine sunacağız" dedi.

ANADOLU LİSESİ SPOR SALONU

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Uçar, "Atatürk Spor Salonu'nu bakım ve onarım için geçici bir süreliğine kapattık. Bu süreçte salonu kullanmak isteyen takımlarımız çalışmalarını Sapanca Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirecek" şeklinde konuştu.

EN KISA SÜREDE TAMAMLAYACAĞIZ

Bu süreçte salonun içi ve dış boyarlarının yenileneceğini ve gerekli tadilatların yapılacağını ifade eden Uçar, "Yaşadığımız pandemi sürecinde, sporcuların daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda spor yapabilmeleri için yenileme bakım ve onarım çalışmasını en kısa zaman içerisinde tamamlayıp, tekrar sporcularımızın hizmetine sunacağız" dedi.

ÇOCUKLARIMIZI YAVAŞ YAVAŞ EVDEN ÇIKARMAMIZ LAZIM

Tüm çocukları spor yapmaya davet eden Uçar, açıklamasını şöyle tamamdı:

"Basketbol, voleybol, badminton ve karate branşlarında çalışmaların yeniden başladığını da hatırlatan Uçar, "Çocuklarımız ve gençlerimiz uzun bir süreci evlerinde geçirdiler. Artık çocuklarımızı yavaş yavaş evlerden çıkarmamız lazım. İlçe spor müdürlüğü olarak çocuklarımızın sağlıklı,  nezih ve daha güzel yerlerde spor yapması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz."