ALEMDAR'IN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

SİYASET

ALEMDAR'IN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi Sapanca İlçe Başkanı Gökhan Alemdar, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

"Çanakkale Zaferi, vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk milletinin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır" diyen Alemdar mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Türk toplumunda millet olma bilincinin tohumlarının atıldığı ve Kurtuluş Savaşı'nın kazanılması adına önemli bir mesafe kat edildiği Çanakkale Zaferi, vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk milletinin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır. Zaferimizin 106. yıl dönümünde başta Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, komutanından erine kadar bu mücadeleye iştirak eden bütün kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden ve hayatta olan kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anar, büyük Türk Milletinin ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bu anlamlı günlerini kutlarız. Ruhları şad, mekanları cennet olsun."