BAŞKAN ÖZEN'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

GÜNCEL

BAŞKAN ÖZEN'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Sakarya'daki kurum yöneticileri, sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'e projelere verdiği destek için teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İl Müftüsü Hasan Başiş, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Uçar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede ve İlçe Müftüsü Faruk Çelik, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'i makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette eğitim, spor ve diyanet çalışmaları ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özen, "Değerli müdürlerimizle bir araya gelmek, onların gençlerimiz ve öğrencilerimiz geleceğimiz çocuklarımız için geliştirdikleri projeleri öğrenmek, bana büyük mutluluk veriyor. Sapanca Belediyesi olarak hayata geçireceğimiz çalışmalarımıza ışık tutan, yön veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Sapanca belediyesi olarak çocukların ve gençlerin gelişimine önem verdiklerini ifade eden Özen, "Çocuklarımızın, gençlerimizin çağdaş eğitim olanakları ile buluşturulması için genel bütçenin yanında, yerel yönetimler de bu konuya güçleri ölçüsünde destek vermekle görevli. Biz de Sapanca Belediyesi olarak, gelişmemizin, büyümemizin, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza, gençlerimize yönelik projelere imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya hazırız" diye konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Özen'e kurum yöneticileri tarafından desteği teşekkür edilerek çeşitli hediyeler takdim edildi.