ALEMDAR, ''YENİ YIL MİLLETİMİZE VE TÜM DÜNYAYA HUZUR GETİRSİN''

SİYASET

ALEMDAR, "YENİ YIL MİLLETİMİZE VE TÜM DÜNYAYA HUZUR GETİRSİN"

Milliyetçi Hareket Partisi Sapanca İlçe Başkanı Gökhan Alemdar, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

"Cumhuriyetin 100. yılına adım adım yaklaşmanın heyecanını yaşarken maalesef içimiz buruk bir şekilde 2020 yılını ardımızda bırakıyoruz" diyen alemdar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"2020 yılı, depremler, doğal afetler, salgın hastalıklar, ekonomik sıkıntılarla milletçe yorulduğumuz ve birçok insanımızı kaybettiğimiz bir yıl oldu. El ele omuz omuza bütün sıkıntıları atlatacağımızdan hiç bir şüphem yok.

2020 yılında ülkemiz içerde ve dışarıda birçok saldırılara maruz kalmış,  çok zor bir mücadelenin içine girmiştir. Bir taraftan yaşanan afetler diğer taraftan mavi vatanda ve güney sınırımızda yaşanan hadiseler milletimiz büsbütün bir karamsarlığın içine itmiştir.

Unutulmamalı ki Türk Milleti dünyada hiç bir milletin görmediği çok büyük mücadeleler vermiş aziz bir millettir. Zorluklar karşısında dağılacağımızı, sanıp susacağımızı zannedenlerin tarihimize bakmalarını tavsiye ederiz.

2021 yılının yeni ümitlerin, yeni atılımların ve yeniden ayağa kalkmanın bir başlangıcı olması Allah'tan en büyük dileğimizdir. 2023 lider ülke Türkiye sevdamızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Cumhur ittifakı olarak mazlumun ümidi, milletinin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz.

Karanlığın en yoğun vakit sabahın aydınlığına gebedir. 2021 yılının ülkemizin için yeni bir aydınlık olmasını, milletimize ve tüm dünyaya huzur getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim."