SAPANCA BELEDİYESİ KÜLTÜR KURSLARINA KAYITLAR BAŞLADI

GÜNCEL

SAPANCA BELEDİYESİ KÜLTÜR KURSLARINA KAYITLAR BAŞLADI

Sapanca Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarında yeni dönem kayıtları başladı.

Covit-19 salgınına karşı yeniden düzenlenen ve tüm önlemlerin alındığı kurs merkezlerinde kursiyerlerin maskesiz girişine izin verilmeyecek. Kursiyerin ayrıca kurslara katılabilmeleri için HES kodu almaları ve bunu kurs merkezlerine girişte ibraz etmeleri gerekecek.

Amigurumi, takı tasarımı, teraryum, sepet örücülüğü, makrome, fotoğrafçılık, satranç, aşılama ve budama, arıcılık, giyim, nakış, el sanatları minyatür, İngilizce, Arapça, cam altı boyama, halı dokuma, müzik, çizgi film ve animasyon, seramik, çini ve resim dallarında eğitim verilecek olan kurslarda sınıflar, kursiyer sayılarına göre dönüşümlü olarak planlanacak.

İlçe halkının sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla bu yıl da tüm önlemleri alarak kurs merkezlerinde Sapancalıları buluşturmaya devam edeceklerini belirten Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, kurslara katılmak isteyenlerin, kimlik kartı fotokopileri ve doldurulacak form ile Sapanca Belediyesi Kültür Müdürlüğü veya Sapanca Halk Eğitim Merkezi'ne kayıt yaptırabileceğini söyledi.

Belediyeden yapılan açıklamada ise kurslar hakkında bilgi almak isteyen vatandaşların Sapanca Belediyesi Kültür Müdürlüğü'nün 0 264 592 01 75 nolu telefonunu arayabileceği belirtildi.