SAPANCASPOR KONGRESİ ERTELENDİ

SPOR

SAPANCASPOR KONGRESİ ERTELENDİ

Sapanca Spor Kulübü 15 Ağustos Cumartesi günü yapılası planlanan olağan kongrenin İçişleri Bakanlığı'nın kararları sonrası ertelendiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"15 Ağustos 2020 tarihinde planladığımız olağan kongremiz ülkemizdeki pandemi koşulları sebebiyle İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünün açıklamasında yer alan 'Dernekler tarafından verilecek bildirim ve beyannameler ile genel kurul toplantılarının ertelenmesine ilişkin süre 31 Ekim 2020 tarihine kadar uzatılmıştır' ibaresi doğrultusunda kongremiz ertelenmiştir.

Bu karar doğrultusunda kulübümüzün yönetim kurulunca şu karar alınmıştır:

Mevcut başkanımız Sn. Can Cengiz Çetin başkanlık görevini yönetim kurul üyemiz ve başkan vekilimiz Sn. Adil Köseoğlu'na devretmiştir.

Yeni başkanımız Sn. Adil Köseoğlu tarafından yeni ve geçici yönetim kurulu listesi çalışmalarında son aşamaya gelinmiştir. Önümüzdeki günlerde bu isimler kamuoyuna açıklanacaktır.

Bu gelişmeler doğrultusunda yeni sezon transfer çalışmalarına başlanılmış olup, Sapanca Belediye Başkanımız Sn. Özcan Özen tarafından kulübümüzün Yüzevler tesislerinde ki ilave tesis inşaatına da başlanmıştır. Sezon başına yetiştirilmesi planlanmaktadır. Kamuoyuna duyurulur."