BAŞKAN ÖZEN YENİ MAHALLE HALKIYLA BULUŞTU

SİYASET

BAŞKAN ÖZEN YENİ MAHALLE HALKIYLA BULUŞTU

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, mahalle buluşmaları kapsamında Yeni Mahalle'de vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle muhtarlığı bahçesinde düzenlenen toplantıya Başkan Özen'in yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Belediye Başkan Yardımcısı Mümin Yeni, SASKİ Şube Müdürü Bilal Habeş Çomaklı, belediye meclis üyeleri, belediye daire müdürleri, Yeni Mahalle Muhtarı İsmail Ürkmez ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Toplantı açılışında konuşan Özen, halk toplantılarının vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde görüşerek ve incelemek amacıyla yapıldığını söyledi.

Göreve geldiği günden itibaren ilçe genelinde ve Yeni Mahallede yapılan çalışmalar hakkında da konuşan Başkan Özen, Yanık-Kurtköy Mahalleri arası yol genişletme çalışması, İstanbul Dere Rekreasyon, Güldibi Park, elektrik hatlarının yer altına alınması, yeni açılan caddeler, Seyir Park (seyir terası altı),Kemer ve Temren Caddeleri çalışmaları, Hoş Geldin Bebek projesi, ilçe giriş tagları, muhtarlık ofisi, bebek bakım odası, sokak satrancı, süs bitkiciliği, su sporları, sıfır atık, açık hava sinema günleri projeleri hakkında bilgiler verdi.

Yeni Mahallede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında detaylar aktaran Özen, "2 bin 117 ton asfalt ile bin 250 metre uzunluğunda yol yapımı, 900 metre asfalt çalışması, muhtarlık hizmet binası ve çevre düzenlemesi, çeşitli noktalarda parke ve asfalt yama işlemleri, yağmur suyu kanalı temizliği, okulların, parkların, ortak kullanım alanlarının dezenfekte çalışmaları, 45 aileye erzak yardımı gibi birçok çalışmalar yapıldı. Bizler görev hizmet süremizde her mahalleye eşit şekilde hizmet vereceğiz. Halkımızdan gelen her talebi değerlendiriyoruz ve imkanlar doğrultusunda yerine getiriyor getirmeye devam ediyoruz" dedi.

Başkan Özen'e düzenlemiş olduğu toplantı sebebiyle teşekkür eden Yeni Mahalle Muhtarı İsmail Ürkmez ise "Bugün mahalle sakinlerimiz sorunlarını ve taleplerini bizzat başkana iletme imkanı buldular Sorunların bir kısmı yerinde çözme kavuştu, bir kısmını da not alındı. Başkanımız gerekli mercilere ileterek bizzat takipçi olacağını söyledi. Halk toplantımız mahalle sakinlerimiz için çok verimli geçti" diye konuştu.