MHP'DE KADIN KOLLARI BAŞKANI BELLİ OLDU

SİYASET

MHP'DE KADIN KOLLARI BAŞKANI BELLİ OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi Sapanca İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na Fatma Adıyaman Alpay getirildi.

2018 yılından bu yana bu görevi yürüten Elif Saral Uzun'un İl Kadın Kolları Başkanlığı'na atanmasının ardından boşalan bu göreve Fatma Adıyaman Alpay getirildi. İlçe Teşkilatında yapılan devir teslim töreniyle resmen görevine başlayan Alpay, görevinin ağırlığının ve sorumluluklarının farkında olduğunu belirterek "İlçe başkanım Gökhan Alemdar ve ilçe yönetim kurulu üyeleri MHP İlçe Kadın Kolları Başkanlığı için bizi uygun görmüşler. İlk gençlik çağlarımdan beri mensubu olmaktan şeref duyduğum ülkücülük davasına Kadın Kolları Başkanı olarak hizmet etme fırsatı bana verildiği için çok mutlu ve gururluyum. Görevimi ülkücülüğe yakışır bilinç ve sorumlulukla yerine getireceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın, Allah bizi utandırmasın" diye konuştu.

MHP Sapanca İlçe Başkanı Gökhan Alemdar, Fatma Adıyaman Alpay'a görevinde başarılar dileyerek, "İki günde iki mutluluğu bir arada yaşadık. Dün, önceki dönem kadın kolları başkanımız Elif Saral Uzun, İl Kadın Kolları Başkanlığı'na atandı. Bugün de uzun yıllardır teşkilatımız mensubu Fatma Adıyaman Alpay Hanımefendi kendisine tevdi ettiğimiz görevi kabul ederek İlçe Kadın kolları Başkanı'mız oldu. Kendisinde görevinde başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcısı olsun" dedi.
Fatma Adıyaman Alpay kimdir; 1971 Sapanca doğumlu olan Alpay ilk, orta ve lise öğrenim hayatını Sapanca'da tamamlamıştır. Uzun yıllar marketçilik sektöründe faaliyet gösteren ulusal bir şirkette Sakarya'nın çeşitli il ve ilçelerinde Mağaza Müdürlüğü görevinde bulunmuş ve 2019 yılında emekli olmuştur. Alpay evli ve 2 çocuk annesidir.