ELİF SARAL UZUN, İL KADIN KOLLARI BAŞKANI OLDU

SİYASET

ELİF SARAL UZUN, İL KADIN KOLLARI BAŞKANI OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi Sapanca Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Elif Saral Uzun, MHP Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı oldu.

2018 yılında Milliyetçi Hareket Partisi Sapanca İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak atanan Elif Saral Uzun 2019 Yerel Seçimleri'nde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Belediye Meclis Üyesi seçildi. Uzun, 5 Haziran tarihinde ise MHP İl Kadın Kolları Başkanı olarak atandı.

MHP Sapanca İlçe Başkanı Gökhan Alemdar, Elif Saral Uzun'a yeni görevinde başarılar dileyerek, "İl Kadın Kolları Başkanımız Sakarya'nın ve Sapanca'nın öz evladı, milliyetçi bir aileden gelen değerli bir kardeşimizdir. Kendisinin İl Kadın Kolları Başkanı olarak atanmasından dolayı ilçe teşkilatı olarak mutlu ve gururluyuz. Yeni görevini de daha önceki görevleri gibi hakkıyla yerine getireceğine olan inancımız tamdır. Kendisine tekrar görevinde başarılar diliyorum" dedi.

İlçe Kolları Başkanlığı'na önümüzdeki günlerde atama yapılacağını da ifade eden Alemdar, "Uzun'un İl Kadın Kolları Başkanı olarak atanması sonrası boşalan Sapanca İlçe Kadın Kolları Başkanlığına teşkilatımız yönetiminde yapılacak değerlendirmenin ardından atama yapacağız" diye konuştu.