'HER BAYRAM OLDUĞU GİBİ BU BAYRAMDA DA GÖNÜLLERİMİZ BİR'

SİYASET

'HER BAYRAM OLDUĞU GİBİ BU BAYRAMDA DA GÖNÜLLERİMİZ BİR'

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, "Bu bayram evimizdeyiz ama her bayram olduğu gibi bu bayramda da gönüllerimiz bir" dedi.

Başkan Özen, coşku ve heyecanla beklenen bayramların, nesiller arasında bir köprü gibi geçmişle geleceği buluşturan önemli günler olduğuna vurgu yaptı.

Maddi ve manevi paylaşımların yoğun yaşandığı Ramazan Ayı'nın ardından gelen Ramazan Bayramı'nın her yaştan insan için farklı anlamlar yüklü olduğunu kaydeden Başkan Özen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle bu yıl ziyaretlerin olmadığı, nesillerin bir araya gelemediği farklı bir Ramazan Bayramı yaşayacağız. Covit-19 salgını nedeniyle büyüklerimizi ziyaret edip ellerinden öpemeyeceğimiz bir Ramazan Bayramı geçirmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Koronavirüs salgınında riskli grupta olan aile büyüklerimizin birçoğu evinde yalnız bayram geçirmeyi beklerken, bu bayramda da yalnız olmadıklarını hissettirmek için onları telefonla görüntülü olarak sık sık aramalıyız. Ancak, tüm olumsuzluklara rağmen bayram heyecanı evlerimizden eksik olmasın. Bu köklü geleneğin yaşaması için yeni kuşaklara her fırsatta birlik ve beraberliğin önemini, büyüklerimize saygının, küçüklerimizi koruyup gözetmenin bizi biz yapan değerler olduğunu anlatmalıyız. Bayramı hastanede geçirecek olan hastaların kısa sürede sağlıklarına kavuşmasını diliyorum. Bu bayramda hastanede olup insanların sağlığı için fedakarca çalışacak olan hekim ve sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, Ramazan Bayramının tüm insanlığa önce sağlık olmak üzere huzur, mutluluk getirmesi temenni ediyorum."