'BAYRAMI GÖNÜLDEN GÖNÜLE KÖPRÜLER KURARAK KUTLAYACAĞIZ'

SİYASET

'BAYRAMI GÖNÜLDEN GÖNÜLE KÖPRÜLER KURARAK KUTLAYACAĞIZ'

Milliyetçi Hareket Partisi Sapanca İlçe Başkanı Gökhan Alemdar, yayımladığı yazılı bir mesajla tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

"Mübarek Ramazan ayının hemen arkasından yeni bir bayrama daha kavuşmanın buruk ve hüzünlü de olsa heyecanını yaşıyoruz" diyen Alemdar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Gönül isterdi ki küçüklerin başını okşayalım büyüklerin ellerini öpelim ve birbirimizle doyasıya kucaklaşalım. Ancak toplum sağlığı için bu coşku ve heyecanı kısa bir süre ertelemeliyiz. Öyle ki bu bayram cenabı Allah izin verirse gönülden gönüle köprüler kurarak birbirimize dualar ederek bayramın ihtişamını ve lezzetini yaşayacağız. Nitekim Kimsenin en ufak şüphesi olmasın ki ülkemiz, insanlığı esir alan bu covid-19 virüsünü frenlemiş ve kontrol altına almıştır. Şüphesiz ki iman varsa İmkan da vardır bu duygu ve düşüncelerle büyük bir aile olan Türk ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı canı gönülden tebrik ediyor bayramın ülkemize komşu coğrafyalara ve inanan yüreklere saadet ve selamet getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum."