BAŞKAN ÇİÇEK: 'ZOR GÜNLERDEN GEÇİYORUZ...'

SİYASET

BAŞKAN ÇİÇEK: 'ZOR GÜNLERDEN GEÇİYORUZ...'

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un yalnız olmadığını belirten CHP Sapanca İlçe Başkanı Cengiz Çiçek, "Dayanışmaya en çok ihtiyacımız olan bu zamanlarda, her birimizin haddini, ölçüsünü bilmesi gerekir" dedi.

Konuya ilişkin bir açıklama yayınlayan Başkan Çiçek o açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bir arada yaşıyoruz; farklı görüşlere sahip olabiliriz ancak komşuluğumuz var, birbirimizin hastasına koşmuşluğumuz, cenazesinde saf tutmuşluğumuz, düğününde halay çekmişliğimiz var. Mahallemizin kasabına, bakkalına gidiyoruz, restoranına sevdiklerimizi götürüyoruz. Aklımızdan siyasi görüşü nedir diye geçmiyor. Bizim insanımız olduğunu biliyor, destek vermek, birlik ve beraberliğimizi büyütmek gerektiğine inanıyoruz. Biz siyasetten de komşuluk ahlakından da bunu anlıyoruz.

Ancak görüyoruz ki ayrıştırmayı, hakareti, yok etme çabasını marifet sayanlar var. Bu tavrı sürdürenler en büyük zararı önce kendilerine ve komşuluk ilişkilerimize, ağız tadımıza verdiklerini bilmeliler.

Grup başkanvekilimize yönelik hadsiz saldırılardan büyük rahatsızlık duyuyor, kendisinin dimdik arkasında duruyor ve yaşanan olaylara sessiz, tepkisiz kalmayacağımızın bilinmesini istiyoruz.

Bu vesileyle tüm Sapanca halkının yaklaşan Ramazan Bayramını şimdiden kutlar; sevgi ve saygılarımızı sunarız."