BAŞKAN ALEMDAR YAZILI BİR MESAJ YAYIMLADI

SİYASET

BAŞKAN ALEMDAR YAZILI BİR MESAJ YAYIMLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Sapanca İlçe Başkanı Gökhan Alemdar, yayımladığı yazılı bir mesajla; 19 Mayıs, Türkçülük ve gündem hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Alemdar mesajında şu ifadelere yer verdi:

19 MAYIS'A DAİR

19 Mayıs, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Türk milletinin kudret ve kuvvetine dayanarak, kendi kararlarını kendisinin vereceği tam bağımsız bir devlet için yola çıktığı mukaddes bir günün adıdır. Başbuğ Gazi Mustafa Kemal ile kahraman Arkadaşlarının 19 Mayıs günü Samsun'dan itibaren başlattıkları yürüyüş Türk milletinin inançlı ve imanlı omuzlarında yükselmiş nihayetinde Cenab-ı Allah'ın izni ve yardımıyla da eşsiz bir zaferle sonuçlanmıştır. İşte Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ilk harcı bu cesaret ve imanla karılmıştır. Nitekim 19 Mayıs yüce Türk milleti nezdinde bu cesaret ve azim ile dünyadaki ezilmiş ve işgale uğramış milletlerin simgesi; zulme, eziyete, işgal ve istilaya başkaldırışın timsali olmuştur. 19 Mayıs bağımsızlığa, özgürlüğe duyulan inancın birliği, tekliği ve asla vazgeçilmezliği teslimiyetin reddidir. Böyle bir günün mukaddes anlamı en sağlam en güvenli yere Türk gençliğine emanet edilmiştir. Öyle ki hakikati her şeyin üstünde tutarak İslam ahlakı ve faziletinden aldığı değerler ile hareket edecek Türk gençliği ve onun izinden gidecek Türk milleti tüm insanlığın refaha ve huzura ulaşmasında Kurtuluş reçetesi olacaktır.

TÜRKÇÜLÜĞE İLİŞKİN

Türkçülük Hilal ile İslam düşmanlarının savaşında Hilal'den yana olmak yalnız ve en büyük olan Cenab-ı Allah'ın nuruyla küffara karşı dik durmaktır. Türkçülük sırtını Allah'a dayayıp Resulullah'ın izinde çileye talip olmaktır. Bizim milliyetçilik anlayışımızda asla ırkçılığa, bölgeciliğe ve dar kavmiyet şuuruna yer yoktur. Öyle ki İslam dünyasını esir almak isteyen şer kuvvetlerinin hedefi her zaman Türk devleti ve Türk milleti olmuştur. Seyyid Ahmed Arvasi Hazretlerinin dediği gibi  kesin olarak imanımız odur ki Müslüman Türk Milleti ve Onun devleti güçlüyse İslam dünyası güçlüdür.İşte Türkçülük budur ve her ne sebeple olursa olsun şu veya bu şekilde Türkçülüğü  iftira veya itham altında bırakmak en kısa tabiriyle ahlaksızlıktır. Cenab-ı Allah (c.c) milletimizi ve tüm insanlığı ahlak düşmanlarından korusun.

GÜNDEME DAİR

Milliyetçi Hareket Partisi olarak kararlığımız ve irademizle Cumhur ittifakının gücüne güç katıyoruz. İnsanlığı tehdit eden covid-19 salgınından bile siyasi çıkar sağlama arzusundaki Siyasi zihniyetin  sözde sıcak ve sempatik dilinin arkasında kaosa ve krize oynamak vardır. Memleketin her anlamda atıl

ve aciz düşüp boyun eğmesi arzusundaki siyasi cenah neferlerinin ülkemize, ilimize ve ilçemize verecek bir şeyi yoktur.  Aziz Mustafa Kemal'in partisini vatan millet düşmanlarının yuvası haline getirenler Ülkeye hasımlığı  Muhalefet diye yaptıran  nefret odaklarıdır.  Bu odakların yönlendirmesiyle bölgemizde siyaset yapanları, akıllarını kiraya vermemesi noktasında sağduyuya, milli ve yerli olmaya hakka ve halka hizmete davet ediyoruz. Son olarak sözlerimi bitirirken Dünya genelinde mevcut olan Büyük buhran derecesindeki ekonomik dalgalanmalara rağmen ilçemize yapılan hizmetleri takdir ediyor Bu hizmetlerin takipçisi olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Değerli halkımızdan ricam zorunlu kalmadıkça dışarı çıkmasınlar. Halkımızı Yüce Allah 'a devletimizi milletimizi ve tüm insanlığı türlü felaketlerden koruması adına dua etmeye çağırıyorum.