SAPANCA'DA CORONAVİRÜS SÖYLEMLERİ

YAŞAM

SAPANCA'DA CORONAVİRÜS SÖYLEMLERİ

Sosyal medya bu kez gözlerini Sapanca'ya dikti. Bazı kötü niyetli paylaşımlar sonrası editörlerimiz hastane yetkililerine ulaştı.

Sapanca Gazetesi editörlerinin ulaştığı hastane yetkilileri bugüne kadar Sapanca İlçe Devlet Hastanesi'nde coronavirüs testi ve tedavisinin yapılmadığı, durumları şüpheli görülen vatandaşların ise ambulanslar aracılığıyla Toyotasa Hastanesi'ne sevk edildiğini bildirdi.

Hastane yetkilileri tarafından, yine sosyal medyada yer alan hastanenin geçici bir süre kapatıldığı ve hizmet vermediği iddialarının gerçek dışı olduğu ifade edildi.

Son günlerde doktor arkadaşlarından bilgi aldığını iddia ederek sayılar açıklayan bu kişiler, dünde askerlerimizin şehit olduğu günlerde o bölgede subay arkadaşları olduğunu iddia ederek 100-200-300 askerimiz şehit oldu iddialarıyla bilinçli olarak insanları manipüle eden kişilerden başkaları değil.

Bizler Sapanca Gazetesi olarak bilgi kirliliğini engellemek amacıyla resmi kaynaklardan onaylanmış bir bilgi almadıkça bu konularda haber yayınlamıyoruz. Lütfen bu tür kötü niyetli insanların paylaşımlarını dikkate almayınız.