''SİFTAH BİZDEN BEREKET ALLAH'TAN''

SİYASET

''SİFTAH BİZDEN BEREKET ALLAH'TAN''

Saadet Partisi Sapanca Gençlik Teşkilatı, "Siftah bizden bereket Allah'tan" adıyla yeni bir projeye imza attı.

Saadet Partisi Sapanca Gençlik Teşkilatı, içerisinde 1 lira olan ve "Bereket yağmurunun erkenden üzerinize yağması niyetiyle sabah şerifleriniz hayırlı olsun. Hayırlı işler dileriz" notu bulunan zarflar hazırladı. Zarfları gece saatlerinde dükkanların kapsının altından atan teşkilat üyeleri, esnafa anlamlı bir sabah sürprizi yaptı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Sapanca Gençlik Teşkilatı Başkanı Selman Akbaş, "Her zaman önce ahlak ve maneviyat diyoruz. Üzerinden 23 yıl geçmiş olmasına rağmen unutulmayan 54. Hükümet dönemindeki hareketliliği özleyen esnafa bu vesile ile selam ve iyi dileklerimizi iletirken 4 helal kazancın 5 haram kazançtan daha büyük olduğunu en iyi şekilde izah edip uygulayan Erbakan Hoca'yı da böylesi bir faaliyet ile vefatının seneyi devriyesinde anmış olduk" dedi.

Gerçekleştirdikleri projenin amacı hakkında da bilgiler veren Akbaş, "Sapanca Gençlik Teşkilatı Başkanı Selman Akbaş "Esnafımızın bereket parası olarak kabul etmesini umduğumuz 1 liralar; aynı zamanda millet kaynaklarının doğru bir şekilde kullanılarak önceliklerin isabetle belirlendiği, kazancın adil bir şekilde paylaşıldığı, tabiri caizse göbek yağı yaparak büyümek yerine kas yaparak güç kazanılan bir ekonomik düzenin mümkün olduğunu hatırlatmak içindir" diye konuştu.