LİGDE FIRTINA GİBİ ESTİK TAM 102 GOL

SPOR

LİGDE FIRTINA GİBİ ESTİK TAM 102 GOL

Sapanca Gençlikspor B grubundaki son maçında Tüvasaş Demirspor'u 6-1 mağlup etti. Grup maçlarını tamamlayan temsilcimiz play off'a grubun lideri olarak yükseldi.

Ligin 20'nci haftasında temsilcimiz galibiyet serisine Tüvasaş Demirspor'u da ekledi. Erenler sahasındaki maçta temsilcimiz ilk yarıyı Demirspor karşısında 5-0 önde kapadı.

İkinci yarıda vites küçülten Engin Can'la penaltıdan yararlanamayan Sapanca Gençlikspor, 6 farklı galibiyete Furkan (2), Oğuzhan (2), Soner ve Ömer Faruk'un attıkları gollerle gitti. Ev sahibi ekibin tek golü ise 77'nci dakikada Kadir'den geldi.

MAÇLARIMIZI TAMAMLADIK

Sapancaspor bu galibiyetle puanını 55'e yükselterek en yakın takipçisi Erenlerspor'la puanı farkını 5'e yükseltti. Ligden çekilen Karasuyalıspor ve Adapazarıspor karşılaşmalarını dinlenerek geçirecek olan temsilcimiz ligi 61 puanla tamamlayacak. Sapancasporspor bu süreçte Bölgesel Amatör Lig yolunda son engel olan play off karşılaşmalarına hazırlanacak.

102 GOL

Ligin her 2 yarısında karşılaşmalarda attığı gol sayıları ile rekora koşan temsilcimiz bu süreçte 102 gol kaydetti. Temsilcimiz kalesinde ise sadece 13 gol gördü. En farklı galibiyetimizi ligin 15'nci haftasında Kocaali deplasmanında aldık. Temsilcimiz bu maçta rakibi Kocaalispor'u 10- mağlup etti

22 MAÇTA 20 GALİBİYET

Çıktığı 22 maçın 20'sinden galibiyetle ayrılan temsilcimiz tek beraberliğini ligin 2'nci haftasında sahasında Erenlerspor'dan tek mağlubiyetini ise 3'üncü haftada deplasmanda Arifiyespor'dan aldı.