İKİ BAŞKAN TEK HEDEF: BÖLGE KALKINSIN

SİYASET

İKİ BAŞKAN TEK HEDEF: BÖLGE KALKINSIN

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen ile Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu halk54.com'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Sınırlarıyla komşu olan Sapanca ve Arifiye'nin belediye başkanlarını Genel Koordinatör Murat Uygun, Genel Yönetmen Hüseyin Cumalı, Haber Müdürü Nurettin Eryılmaz ile halk54.com yazı ailesi karşıladı. Sapanca'nın turizm başta olmak üzere bir çok imkana sahip olduğunu ve bu imkanların ilçeye katma değer sağlaması için çaba harcadıklarını belirten Başkan Özen, "Doğayı tahrip etmeden, koru kullan ilkesiyle hareket ederek ilçemize yeni turizm alanları kazandırmalıyız. Sapanca turizmle büyüyüp gelişecek" sözlerini yeniledi.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ise "Komşumuz Sapanca ile birlikte bölgenin kalkınması için çaba sarf ediyoruz. Sapanca Gölünü birlikte koruyup, gölü koruyarak halkımızın hizmetine sunuyoruz. Yine iki ilçenin doğası, tabiatı, yeşilini bir bütün olarak düşünüp birlikte neler yapabiliriz diye fikir alışverişinde bulunuyoruz. Hızla gelişen ve kalkınan Arifiye'ye katkı sunan herkesle birlikte yol almak aldığımızı, ilçemize bir çivi çakmak isteyen herkese kapımızın açık olduğun anımsatmak isterim" dedi.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen ile Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'nun ziyaretinden yazı ailesi olarak büyük mutluluk duyduklarını belirten Genel Koordinatör Murat Uygun, "Sakarya'nın önde gelen iki ilçesinin belediye başkanlarının böylesine uyumlu ve birlikte hareket etmesi iki ilçe için çok sevindirici gelişmedir. Her iki başkanın Sapanca Gölü hassasiyeti, gölü koruyarak halkın hizmetine sunma çabasını takdirle karşılıyoruz. Gerek Sapanca gerekse Arifiye bölgenin parlayan yıldızıdır. Bu güzel dayanışmayı her zaman destekliyoruz" diye konuştu.