BAŞKAN ÇETİN: 'O SENE BU SENE'

SPOR

BAŞKAN ÇETİN: 'O SENE BU SENE'

Hafta sonu tüm Sapancaspor sevdalılarını Akyazı'ya davet eden Sapanca Gençlikspor Kulübü Başkanı Can Cengiz Çetin, "Her zaman söylediğimiz gibi o sene bu sene bundan sonra her sene" dedi.

18 Ağustos'tan bu yana camia olarak büyük bir mücadele içinde olduklarını belirten Başkan Çetin, "Bu mücadele, Türk sporuna hizmetleri olmuş ve yeniden daha büyük başarılar ile hizmetlere devam etme gayretinde ve hedefinde olan Sapancaspor'un diriliş mücadelesidir. Sadece günlük değil kalıcı ve sürdürebilir başarı için şahıslar üstü bir üst kimlik oluşturabilmek için gayret gösteriyoruz.

Sportif anlamda güzel bir periyot çizerken Sapancaspor'un kurumsal kimliği için de çalışmalar yapıyoruz. Sapanca'mızın marka değerini yükseltecek önemli plan ve projeler üzerinde durmaktayız. Tabi ki öncelikli hedefimiz bu planlar için Bölgesel Amatör Lig'e yükselmektir" dedi.

Hafta sonu Akyazı'da oynayacakları Akyazıspor maçı ile yükselişe devam etmek istediklerini ifade eden Çetin, şunları kaydetti:

"İnşallah sonraki maçlarımızda kazanacağımıza inandığımız 3 puanlar ile grupta liderliği bırakmadan play off'u büyük bir karnaval havasında geçireceğimize inanıyorum. Hocamızı, teknik heyetimizi ve hem oyun karakterleri hem insanı karakterleri üst düzeyde olan evlatlarımızı tebrik ediyorum. Güzel bir mücadele ortaya koyuyorlar. Yönetim kurulu olarak gayet memnunuz söz konusu memnuniyetimizin şüphesiz ki play off sürecinde de şampiyonluk ipini göğüsleyerek devam edeceğine inanıyorum. Ligden çekilen takımlar olduğu için play off öncesi son 2 haftayı bay geçeceğiz. Burada da taraftarımızın ve camiamızın için rahat olsun hocamızın da uygun gördüğü takımlar ile sıkı provalar yapıp play off'lara hazır bir şekilde gideceğiz.

Sezon başından beri desteğini yakinen hissettiğimiz Belediye Başkanımız Özcan Özen başta olmak üzere her zaman yanımızda olan taraftarımız ile daha sıkı sıkıya kenetlenip Sapanca'mızı hak ettiği noktaya taşıyacağız. Bölgesel Amatör Lig hedefimize bu sezon Allah'ın izni ile ulaşıp ilçe meydanımızda bu bayramı Sapanca'mıza yaşatacağız. Hafta sonu tüm Sapancaspor sevdalısı dostlarımızı Akyazı maçına bekliyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi o sene bu sene bundan sonra her sene."