SAPANCASPOR BUNU HEP YAPIYOR: 3-0

SPOR

SAPANCASPOR BUNU HEP YAPIYOR: 3-0

Sakarya Süper Amatör Küme B Grubu temsilcimiz Sapanca Gençlikspor, sahasında Arfiyespor'u 3-0 mağlup etti.

RÖVANŞI 3 GOLLE ALDIK

Sapancaspor, ligin 14'üncü haftasında Sapanca Atatürk Stadında Arifiyespor'u misafir etti. Ligde tek mağlubiyetini (1-0) ligin ilk yarısında oynanan olaylı maçta Arfiyespor'dan alan temsilcimiz maça galibiyet parolası ile çıktı.

BAŞKANLAR TRİBÜNDE

Karşılaşmayı izlemeye gelen Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu maçı protokol tribünü yerine arkadaşları ile birlikte yan tribünde seyretti.

ARİFİYESPOR KAPANDI

Karşılaşmanın ilk 25 dakikası orta saha mücadelesi ile geçti. Sapancaspor forvetleri uzun süre kapanan Arifiyespor'u geçmek için mücadele verdi. 29'uncu dakikada Gökhan, temsilcimizde kapalı Arifiyespor defansını geçen ilk isim oldu ve skoru 1-0 yaptı. Bu golün ardından 38'inci dakikada bu kez sahaya Murat çıktı ve farkı 2'ye çıkardı. Başka gol olmayınca karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına her iki takımda ilk yarıdaki 11'leri ile çıktı. Arifiyespor ilk yarıdaki kapalı oyununu ikinci yarıda da devam ettirdi. 65'inci dakikada Gökhan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda zoru başararak topu auta attı. O sırada kale arkasında ısınan Arifyespor'lu futbolcuların bu pozisyona söylemi "Bu gol kaçar mı" oldu. 68'inci dakikada Üsame'nin sert şutu kalenin üst direğinden döndü. 72'nci dakikada ise Bu kez sahneye Ömer Faruk çıktı ve skoru 3-0'a getiren golümüzü kaydetti. 78'inci dakikada 4'üncü gol mü geliyor dediğimiz bir karambol yaşandı. Sapancaspor'lu futbolcuların 3 kez kaleye yönelttiği top Arfiyespor kalecisi ve defansı tarafından çıkarıldı. 82'inci dakikada ise İdris Soner'in kafa golü ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı. Maçta başka gol olmayınca 90 dakika bu skorla tamamlandı. Ligde puanını 37'ye yükselten temsilcimiz liderliğini devam ettirdi.

KENDİ OYUNUMUZU YANSITMAK İSTEDİK

Erenlerspor karşılaşmasına istinaden bu hafta daha düşük bir oyun seviyesini sahaya yansıttıklarını belirten Teknik Direktör Ahmet Seçgin, Sapanca Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Şampiyonluk isteyen hedefi olan bir ekibiz. Kendi oyunumuzu tam anlamıyla sahaya yansıtamadık ancak maçı kazanmasını da bildik. Rakibimiz bugün kapalı bir oyun sergiledi. Ancak biz yine de kendi oyunumuzu sahaya yansıtmak için mücadele ettik. Artık bu galibiyeti unutarak Kocaalispor maçı hazırlıklarına başlayacağız" dedi.

SAPANCASPOR: 3 – ARFİYESPOR: 0

STAT: Sapanca Atatürk

HAKEMLER: Levent Gümüşdere, Hakan Canyılmaz, Berat İnekçioğlu

SAPANCASPOR: Harun, Oğuzhan, Gökhan, Caner, Anıl (dk.77 Muhammet Recep), İdris Soner, Cihan (dk.73 İshak), Ömer Faruk (dk.80 İsmail), Hami, Murat, Üsame

ANTRENÖR: Ahmet Seçgin

ARİFİYESPOR: Kadir Kürşat, Ensar, Oğuzhan, Berat Mücahit, Burak, Mert, Gürkan (dk.88 Berat Berke), Aydın, Özcan (dk.70 İsmail), Yunus, Talha (dk.80 Mehmet)

ANTRENÖR: Selçuk Öztunç

GOLLER: Dk.29 Gökhan, dk.38 Murat, dk.72 Ömer Faruk (Sapancaspor)