BÜYÜK SAPANCASPOR CAMİASINA TEŞEKKÜR

SPOR

BÜYÜK SAPANCASPOR CAMİASINA TEŞEKKÜR

Sapanca Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Can Cengiz Çetin, yayımladığı yazılı bir mesajla Sapancaspor camiasına teşekkür etti.

Hedeflerinin Sapancaspor'u birlik ve beraberlik içerisinde hakkettiği yere taşımak olduğunu belirten Çetin, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Oyuncularımıza hep şunu söyledik önce siz inanacaksınız ve takım olacaksınız onlar da bizleri çok şükür mahcup etmedi. Play off'lar öncesi bugün güzel bir prova olmuş oldu.

Zorlu rakibimiz Erenlerspor karşısında güzel bir oyun ile hem 3 puanı hem de grup liderliğini kazanan tabiri caiz ise saha da terlerinin son damlasına kadar mücadele eden düzgün karakterlerini oyun karakterlerine dahil ederek Sapancaspor formasına layık bir oyun ortaya koyan oyuncularımı ve Teknik Direktörümüz Ahmet Seçgin başta olmak üzere tüm teknik heyetimizi hem şahsım hem de yönetim kurulumuz adına tebrik ediyorum.

Takımımız sahada mücadele ederken tribünlerde bizi yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Özcan Özen, ilçemizin cefakar taraftarı ve onurlu duruşu Haramiler ve tüm Sapancaspor camiasına teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluk hikayesini onlarla yazacağız ve daha çok yol yürüyeceğiz.

Erenlerspor Kulüp Başkanı değerli kardeşim Orhan Şeşen ve yönetimi başta olmak üzere misafirperverliklerinden dolayı tüm Erenlerspor camiasına da teşekkür ediyorum."