LİDER SAPANCASPOR: 3-1

SPOR

LİDER SAPANCASPOR: 3-1

Sakarya Süper Amatör Lig B grubunda temsilcimiz Sapancaspor, grubun lideri Erenlerspor'u deplasmanda 3-1 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

Ligin 13'üncü haftasında temsilcimiz Sapancaspor, Erenler sahasında Erenlerspor'un misafiri oldu. Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip 5'inci dakika Burak'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Temsilcimiz Sapancaspor bu gole 41'inci dakikada Oğuzhan'la cevap verdi ve ilk yarı 1-1 eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarının ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçti. 67'nci dakikada ise sahneye bu kez Ömer Faruk çıktı ve skoru 2-1 yapan golümüzü kaydetti. 78'de cihan farkı 2'ye çıkaran isim oldu ve maçta başka gol olmayınca karşılaşma Sapanca Gençlikspor'un 3-1 galibiyetiyle sona erdi. Bu galibiyetle puanını 34'e yükselten temsilcimiz aynı puana sahip Erenlerspor'un averajla üzerinde yer aldı ve liderlik koltuğuna oturdu.

Erenler Sunu Çim Sahadaki karşılaşmayı Sapancaspor Başkanı Can Cengiz Çetin, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel'de tribünlerden takip etti.

ERENLERSPOR:1 – SAPANCA GENÇLİKSPOR: 3

SAHA: Erenler

HAKEMLER: Atilla Karaoğlan, A. Samet Yeşilbaş, Sinan Bilgin

ERENLERSPOR: Enes, Hüseyin, Gökhan, Mesut, Ali, Ömer Faruk, Hamdi, Tamer, Seçim Can, Burak, Doğukan

ANTRENÖR: İsmail Küçük

SAPANCA GENÇLİKSPOR: Harun, Hami, Anıl, Caner, Oğuzhan, Cihan, Ömer Faruk, Murat, Üsame, Gökhan, İdris Soner

ANTRENÖR: Ahmet Seçgin

Goller: Dk.5 Burak (Erenlerspor), dk.41 Oğuzhan, dk.67 Ömer Faruk, dk.78 Cihan (Sapanca Gençlikspor)