KIRKPINAR 10 KİŞİ İLE SAHADA FIRTINA GİBİ ESTİ: 4-0

SPOR

KIRKPINAR 10 KİŞİ İLE SAHADA FIRTINA GİBİ ESTİ: 4-0

Sakarya Süper Amatör Küme A grubu karşılaşmasında temsilcimiz Sapanca Kırkpınarsor 65 dakika 10 kişi oynadığı karşılaşmada rakibi Karaaptiler Akınspor'u 4-0 mağlup etti.

Temsilcimiz Kırkpınarspor ligin 13'üncü haftasında Kırkpınar'da Karaaptiler Akınspor'u misafir etti.

Genç bir kadro ile sahaya çıkan temsilcimiz maça hızlı başladı ve 10'uncu dakikada Muharrem'le 1-0 öne geçti. 17'nci dakikada ise kazanılan penaltı atışını Şenol gole çevirince skor 2-0 oldu. 25'nci dakikada Cihat kırmızı kartla oyun dışında kalınca temsilcimiz sahada 10 kişi kaldı. İlk yarı bu skorla tamamlanırken 2'nci yarıda da oyunun üstünlüğü sahada 10 kişi oynayan temsilcimiz Kırkpınarspor'daydı. 70'inci dakikada Taner skoru 3-0'e getirirken maçın uzatma dakikalarında Şenol skoru ilan eden isim oldu. 65 dakikada 10 kişi oynayan temsilcimiz sahadan 4-0 galip ayrılarak 3 puanı alan taraf oldu.

GENÇLER ÖNCELİKLİ

Kırkpınarspor'un genç bir ekip olduğunu belirten Teknik Direktör Yıldırım Yılmaz, ''Kadromuzun büyük bir bölümü bölgemiz gençlerinden oluşuyor. Futbolcularımızın azmi ve isteği, teknik kadro ve yönetimin desteği ile mücadelemize devam ediyoruz. Bugün sahada mükemmel bir oyun sergilen tüm futbolcularımı kutluyorum'' dedi.

GÜZEL OYUN

Kulüp Başkanı Mohaç Yılmaz ise tüm futbolcuları galibiyet için kutlayarak, ''Futbolcularımızın her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. 65 dakika 10 kişi oynayarak 4-0 galip geldiler. İnşallah bundan sonraki karşılaşmalarımızda da bu güzel oyunu sahaya yansıtmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.