SAPANCA, KARAPÜRÇEK'E NEFES ALDIRMADI

SPOR

SAPANCA, KARAPÜRÇEK'E NEFES ALDIRMADI

Sakarya Süper Amatör Lig B Grubu temsilcimiz Sapanca Gençlikspor sahasında Kapürçekspor'u 7-0 mağlup etti.  

Temsilcimiz Sapancaspor 2'nci yarının ilk maçında sahasında Karapürçekspor'u ağırladı.

Karşılaşmanın 6'ncı dakikasında Caner'in rakip yarı sahasına gönderdiği topa yetişen Ömer Faruk, akıllıca bir vuruşla topu kalecinin üzerinden aşırdı ve ağlarla buluşturdu. 1-0. 10'uncu dakikada Anıl'ın yaptığı ortaya Gökhan'ın vuruşu farkı 2'ye çıkardı ve skor 2-0 oldu. 12'nci dakikada İshak ve 14'üncü dakikada Soner'in golleri skoru 4-0'a getirdi. 18'inci dakikada Cihan'ın rakip defansın arkasına gönderdiği topta Ömer Faruk topla buluştu ancak iyi bir vuruş yapamadı. 19'uncu dakikada Murat'ın ceza sahası dışından sert şutunda ise rakip takımın kalecisi Furkan gole izin vermedi. 28'inci dakikada orta sahadan aldığı topla 18 çizgisine ilerleyen Ömer Faruk, atağı güzel bir şutla süsledi ve top kale direğinin dibinden ağlarla buluştu 5-0. 33'üncü dakikada Cihan topla ceza sahasına kadar girdi ve Gökhan'a alda at dercesine verdiği pasta Gökhan boş geçmedi ve topu ağlarla buluşturarak skoru 6-0'a getirdi. 38'inci dakikada Gökhan'ın şutu direkten dönerden 41'de ise Cihan'ın plasesi auta çıktı. Misafir ekibin maçtaki tek atağı 45'inci dakikada gerçekleşti ve autla sonuçlandı.

İKİNCİ YARI

İlk yarısı 6-0 Sapancaspor'un üstünlüğü ile biten maçın 2'nci yarısında da yine temsilcimiz rakibine göz açtırmadı. 46'ncı dakikada Soner skoru 7-0'a getiren golümüzü kaydeden isim oldu.

17 DAKİKADA 5 KİŞİ SAKATLANDI

Karşılaşmanın 2'nci yarısına 3 oyuncu değişikliği ile çıkan misafir ekipte 46 ile 62'nci dakikalar arasında 4 oyuncu sakatlanarak tekrar oyuna girmedi. 63'üncü dakikada kalecide sakatlanınca Karapürçekspor sahada 6 kişi kaldı ve maçın hakemi kurallar gereği karşılaşmayı tatil etti.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Kurallar gereği maçın 7-0 Sapancaspor adına tescil edilmesi bekleniyor.

GALİBİYET YEMEĞİ

Karşılaşma sonrası teknik ekip ve futbolcular Ömer Can ve Erol Cevher tarafından yemekte ağırlandı.

SAPANCASPOR: 7 – KARAPÜRÇEKSPOR: 0

SAHA: Sapanca Atatürk

HAKEMLER: Yiğit İsmail Abdullahoğlu, Önder Demir, Fatih Turan

SAPANCASPOR: Harun, Oğuzhan, Gökhan, Caner, Anıl, İdris Soner, Cihan, Ömer Faruk (Üsame), Hami, Murat, İshak

ANTRENÖR: Ahmet Seçgin

KARAPÜRÇEKSPOR: Furkan, Hakan, Umutcan, Muhammet, Recep, Alpslan, Yusuf Can (Faruk), Fatih, Enser, Fatih (Adem), Koray (Kerem)

ANTRENÖR: Veysel Kılıçkan

GOLLER: dk.6-28 Ömer Faruk, dk.10-33 Gökhan, dk.12 İshak, dk.14-46 Soner