SEÇGİN: 'BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ'

SPOR

SEÇGİN: 'BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ'

Sapanca Gençlikspor Kulübü Teknik Direktörü Ahmet Seçgin, "Birlikte daha güçlü ve diri olacağımızı biliyoruz. Birlikte başaracağız" dedi.

Teknik direktör Seçgin yayımladığı yazılı bir açıklama ile Sapancaspor'un hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Ligin 2'nci yarısına yoğun bir çalışma temposuyla hazırlandıklarını ifade eden Seçgin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Beklentilerin ve ilçenin isteklerinin farkında olduğumuzu herkesin bilmesini isterim. Gelişmeye ve başarmaya çok açık aynı zamanda hedefe inanan bir oyuncu grubu ile çalışıyoruz. İstediklerimizi anlama ve yerine getirme konusunda çok hevesliler bu durumdan memnun olduğumu belirtmek isterim. Yönetimin çizmiş olduğu amatörden profesyonele mottosu, ilçenin potansiyelinin buna yatkınlığı ve daha önce bu havayı teneffüs etmiş olmaları çalışma azmi ve isteğimizi arttıran en pozitif olgulardan biri oldu. Şehrin profesyonel bir takıma ihtiyacı bu kadar açıkken Sapanca ve Sapancaspor'un ilçe insanının ve taraftar potansiyelinin bu ihtiyaca katkısına büyük yardımı olacaktır. Sporun içinden gelen Belediye Başkanımız Özcan Özen ve Sapancaspor Kulüp Başkanımız Can Cengiz Çetin başkanlığındaki yönetim kurulunun bu profesyonel lig amacına ulaşmak için gösterdikleri istek ve heyecanın ortağı olmak her şeyden önce bir sporsever olarak beni de heyecanlandırmaktadır. Göreve geldiğim günden bu yana üzerine ekleyerek yürümeye çalıştığımız, uzun saatler mesai harcadığımız, başarı için emek verdiğimiz ve sezon sonunda nihai hedefe ulaşmak için çıktığımız bu yolda, inşallah 7'den 70'e bu ilçenin her bir motifi ve bireyi ile birlikte kutlamak istediğimiz bir başarı hikayesi yazmak istiyoruz. Bunun için gerekli olan inancımızda azmimizde tam. Teknik ve idari kadro ile oyuncularımıza ve taraftarımıza anlatmak istediğimiz düşündüğümüz, günümüz çağdaş futbolun gerekliliklerine entegre olarak başarıya ulaşmaktır. Teknik ekibimle birlikte siz taraftarlarımıza sahada oyun felsefemizi ilk haftadan itibaren yansıtmaya varsa eksiklikleri tamamlamak için yoğun bir mesai harcıyoruz. Birlikte daha güçlü ve diri olacağımızı biliyoruz. Birlikte başaracağız."