SAPANCASPOR'DA DÜMENE AHMET SEÇGİN GEÇTİ

SPOR

SAPANCASPOR'DA DÜMENE AHMET SEÇGİN GEÇTİ

Sapancaspor, düzenlenen törenle Teknik Direktör Ahmet Seçgin'le sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında düzenlen törene kulübün eski ve yeni, çeşitli tarihlerde Sapancaspor'da görev yapmış teknik ekip, futbolcular ve taraftarlar katıldı.

Sapancaspor'un yerinin üst ligler olduğunu ve bu amaçla çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Sapancaspor Başkanı Can Cengiz Çetin, "Sapancaspor'umuzu bu liglerden kurtarmak daha üst liglere taşımak için göreve talip olduk ve değerli delegelerimizin oylarıyla da bu göreve seçildik.

Bugünde bu düşüncemizi hayata geçirebilmek için Süper Lig başta olmak üzere birçok ligde başarılı görevlerde bulunmuş Ahmet Seçgin hocamızla anlaşma yapmanın mutluğunu yaşıyoruz. Sapancaspor'un hedeflerini kendisine aktardığımızda kendisi de bu hedefler uğrunda can başla çalışacağını bizlere bildirdi ve anlaşma aşamasına geldik. Hocamıza kulübümüze ve ilçemize hoşgeldin diyor başarılar diliyorum" dedi.

"AZ KONUŞUP ÇOK ÇALIŞIP HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ"

Sapancaspor'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Teknik Direktör Ahmet Seçgin, "Görüşmek için kulübe geldiğimde karşımda çok vizyonel bir yönetim kurulu ve başkanını gördüm. İlk aşamada en büyük ikna sebebim bu oldu. İstekli, büyüen bir Sapanca ile beraber daha da büyümek isteyen bir takım hedefi beni cezbetti. Sakaryamızın ve Sapancamızın gençlerine yeni ufuklar açabilmek için bu görevi kabul ettim. İnşallah az konuşup çok çalışıp hedefimize ulaşacağız" diye konuştu.