SAPANCA HAVADAN DA TAKİP EDİLİYOR

GÜNCEL

SAPANCA HAVADAN DA TAKİP EDİLİYOR

Son dönemde ilimizde ivme kazanan yerli yabancı sermaye, yatırım yapmak için helikopterle tur atıyor. Vali Mustafa Büyük, özellikle Sapanca'nın çekim merkezi olduğunu söyledi.

Sapanca'da otel, villa gibi yatırımları olan Araplara şimdi de yerli sermaye eklendi. Özellikle son günlerde yerli yatırımcıların ilgi odağı olan Sakarya, İstanbul, Kocaeli ve Ankara'ya yakınlığı dolayısıyla ilk tercih edilen bölge oldu. Bu tercih, beraberinde hava trafiğini de getirdi. Yer almak ve yatırım yapmak isteyen yatırımcılar, özellikle Sapanca tercihli olarak şehir turu atıyorlar. Helikopterle havadan inceleme yapan yatırımcılar, uygun arazi arayışındalar. Vali Mustafa Büyük, Sakarya'nın ve özellikle Sapanca'nın artık çekim merkezi haline geldiğini söyledi.

Vali Mustafa Büyük, yaptığı açıklamada, "Yatırımcılarımız, özel helikopterleri ile semalarımızda uçarak, arazi ve yatırım yapılacak bölgeleri keşfediyorlar. Bu hareketlilik bizi mutlu ediyor. Yatırımcıya her türlü kolaylığı sağlıyoruz. Sakarya önümüzdeki günlerde sermayenin konakladığı bölge olacak. Beraberinde turizm yatırımlarımız da gelecek" dedi.

SAKARYA YENİGÜN