ÖZEN: ''KURTKÖY'DE BU İŞ BİTMİŞTİR''

SİYASET

ÖZEN: ''KURTKÖY'DE BU İŞ BİTMİŞTİR''

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Özcan Özen, Kurtköy Mahallesi'nde düzenlenen açık hava toplantısında vatandaşlara meclis üyesi adaylarını tanıttı, projelerini anlattı.

Kurtköy Seçim İletişim Bürosu önünde düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Adayı Özcan Özen'in yanı sıra AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, MHP Sapanca İlçe Başkanı Gökhan Alemdar, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Sapanca eski Belediye Başkanı İbrahim Uslu, Kurtköy eski Belediye Başkanı Hayati Arıcı, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda Özcan Özen, Sapanca için gerçekleştirmek istediği projeler hakkında bilgiler verdi. Belediye Meclis Üyesi Adayları tek tek vatandaşlara tanıtıldı.

"İTTİFAK 15 TEMMUZ'DA MEYDANLARDA KURULDU"

Cumhur İttifakının 15 Temmuz gecesi meydanlarda vatandaşlar tarafından kurulduğunu belirten AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, "Aziz milletimize bir teşekkür ediyorum. Ayrıca Devletimizin ve vatanımızın bekası için Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye bu ittifakı oluşturdukları için Sapanca'dan bir kez daha teşekkür gönderiyorum" dedi.

EN YÜKSEK OY ORANI

Sapanca'nın tüm mahallerinde çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Gümüşel, "29 mahallemizin 29'unda ziyaret ettik ediyoruz. Kapı kapı geziyor vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Tüm mahallerimizde çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız. 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı adayımız Özcan Özen ağabeyimize vereceğiniz desteklerle 1 Nisan sabahı inşallah hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sapanca olarak bir kez daha söz veriyoruz. 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı adayımız Özcan Özen ağabeyimizle, Sapanca'daki en yüksek oy oranını alarak, inşallah Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vereceğiz. Toplantımızın ilimize, ilçemize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

"GÜZEL İNSANLARIN İTTİFAKI"

Milliyetçi Hareket Partisi Sapanca İlçe Başkanı Gökhan Alemdar, Sapanca'ya hizmet, Sakarya'ya hizmet, Büyük Türkiye'ye hizmet etmek için AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin bir araya gelerek teşkil etmiş olduğu Cumhur İttifakı'nın kutlu bir davanın sancağı altında toplanmış, hak yolunda dimdik yürüyen, güzel insanların ittifakı olduğunu söyledi.

Alemdar, "Cumhur İttifakı olarak biz başarıya inandık. Biliyoruz ki 1 Nisan sabahı Sapanca yeni bir döneme uyanacak. Mutlu insanların yaşadığı, huzur şehri Sapanca'nın temelleri o sabah atılacak. İşte bu sebeple sizlerden, sandıkları patlatmanızı, ittifakımızı yüksek bir oy oranıyla Kurtköy'den Sapanca'ya uğurlamanızı istiyoruz" şeklinde konuştu.

"KURTKÖY'DE BU İŞ BİTMİŞTİR"

Konuşmasına vatandaşları selamlayarak başlayan Cumhur İttifakı AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Özcan Özen, "Kurtköy'de bu coşku ve kalabalığı görünce Kurtköy'de bu iş bitmiştir diyorum" dedi.

"KURUM VE KURULUŞLARIMIZLA BİRLİKTE ÇALIŞARAK DAHA DA GÜÇLÜ OLACAĞIZ"

Belediyeciliğin hizmet yapmak olduğunu ve hizmetin de kendi işleri olduğunu ifade eden Özen, "Bizler her zaman milletin terazisine inandık ve güvendik. Kararlarınızı daima başımızın tacı olarak kabul ettik. Yolumuzu ve rotamızı hiçbir zaman milletimizin istikametinden ayırmadık. Milletiyle beraber yürümeye söz verenlerle beraber kurduğumuz Cumhur İttifakı inanıyorum ki bu seçimlerin galibi olacaktır. Cumhur İttifakı çatısı altında çıktığımız bu yürüyüşte, inşallah 15 meclis üyemizle birlikte Sapanca'mıza yeni projeler kazandıracağız. Biz birlik ve beraberliğimizle güçlüyüz. Teşkilatlarımızla meclis üyelerimizle ve siz hemşerilerimizin fikirleriyle, kurum ve kuruluşlarımızla birlikte çalışarak daha da güçlü olacağız. Biz hizmete sevdalıyız. Milletimizin derdiyle dertlenen, sevinciyle sevinen bir düstura sahibiz" diye konuştu.

"HİZMET GÖTÜRÜLMEYEN HİÇBİR MAHALLE BIRAKMAYACAK"

Sapanca'da gerçekleştirmek istedikleri projelerin sunumları gerçekleştirilen projelerden çok daha fazla olduğunu kaydeden Özen, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bizler kalbimizde Sapanca'mızı; Kurtköy Mahallemiz gibi 29 Mahallemizin tamamını taşıyoruz. Göreve geldiğimizde Belediye işi gönül işi anlayışına uygun bir belediyecilik hizmeti sürdürmek istiyoruz. Bu akşam tanıtımını yaptığımız projeler yapacaklarımızın sadece bir kısmı, elbette bunların haricinde de birçok projelerimiz olacak. Teşkilatımızla, meclis üyelerimizle, milletvekillerimizle, il teşkilatımızla, bakanlarımız ve en önemlisi sayın cumhurbaşkanımızın destekleriyle halkımıza inşallah 5 yıl hizmet vereceğiz Sapanca için önemli projeleri hayata geçireceğiz. İnsanlar arasında ayrım yapmadan, farklı davranmadan, birilerine menfaat sağlamadan sizleri mahcup edecek bir adım atmadan belediye başkanlığı görevimi yerine getireceğim.

İlçemizde hizmet götürülmeyen hiçbir mahalle bırakmayacak, kimsesizlerin kimsesi olacağız. Genç, çocuk spor, kültür gibi hizmetleri en küçük yerleşim noktalarına kadar götüreceğiz. Bu gün doğduğum, büyüdüğüm topraklara hizmet edecek olmanın bahtiyarlığını yaşıyorum. Yıllardır siyasetin, bürokrasinin içerisindeyim. Tüm bu birikimlerimi inşallah ilçem için kullanacağım. İnşallah 31 Mart gecesi istikrarın devam edeceği gün olacak. 31 Mart seçimleriyle Sapanca'mız, Sakarya'mız ve ülkemiz yeniden şahlanışa geçecektir."

ANKARA'DAN DESTEK SÖZÜ

Konuşmasında Sapanca'ya gelecek hizmet ve yatırımlara destek olacaklarının sözünü veren Milletvekili Recep Uncuoğlu, "Bizler Türkiye Büyük Millet Meclisinde AK Parti ve MHP olarak birlikte yasama faaliyetlerini yürütüyoruz, kanunları çıkarıyoruz. Birbirimize destek olarak, MHP'nin desteği ile meclisteki çalışmalar sürüyor. İnşallah şimdi de belediye meclislerinde Cumhur İttifakımızı kuruyoruz. Aynı TBMM'de olduğu gibi belediye meclislerinde de meclis üyelerimiz tek yürek olacak çok güzel işlere imza atacak. 31 Mart'ın ardından 4 yıl boyunca seçim yok. Peki bizler bu 4 yılda ne yapacağız? Ekrem Yüce başkanımıza Özcan Özen başkanımıza nasıl yardımcı olabiliriz. Sapanca'mıza, Sakarya'mıza bir çivi daha fazla nasıl çakabiliriz? Bakanlıklarımızda, genel müdürlüklerimizde, cumhurbaşkanlığımızda, çeşitli pilot uygulamalarımızda, iller bankasında, belediyemiz araç, makine parkına bir araç daha fazla nasıl alabilir? Bir projeye kaynak lazım olabilir. İşte bizlerde Ankara'dan bunların desteğini vereceğiz, bunun sözünü veriyoruz. Hep birlikte alın teri dökeceğiz, yine beraber olacağız. Eksiğimizi birlikte gidereceğiz" dedi.