GERİ SAYIM BAŞLADI

SİYASET

GERİ SAYIM BAŞLADI

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri'nde son 9 güne girildi. Belediye başkanı ve meclis üyesi adayları çalışmalarına hız verirken Sapanca'da adayların oy pusulasındaki sıraları ve nasıl yer alacakları soruları da yanıt buldu.

CHP 4, AK PARTİ 5'İNCİ SIRADA

Sapanca Gazetesi editörlerinin yetkililerden edindiği bilgilere göre; Sapanca'da belediye başkanlığı yarışında 8 aday yer alacak ve oy pusulasının rengi mavi olacak. Bunlardan Özcan Özen, AK Parti ve MHP'nin birleşiminden oluşan Cumhur İttifakı, Cengiz Çiçek ise CHP ve İYİ Parti'nin birleşiminden oluşan Millet İttifakı adayı olarak oy pusulasında yer alacak. Ancak oy pusulasında bu adaylar için sadece AK Parti ve CHP logoları ile adayların isimleri yer alacak. Pusulada her hangi bir ittifak ibaresi bulunmayacak.

8'İNCİ SIRA

Bağımsız Aday Oya Arapoğlu, pusulanın en sağında ve sadece adı ile yer alacak. Arapoğlu'nun alanında herhangi bir bağımsız vb. ifade ile logo olmayacak.

1'NCİ SIRA

Oy pusulasının 1'inci sırasında Saadet Partisi ve adayı Ömer Yaşar Çömlekçioğlu yer alacak.

DİĞER ADAYLAR

Pusulanın 2'nci sırasında Bağımsız Türkiye Partisi ve adayı Murat Bayraktar, 3'üncü sırasında Büyük Birlik Partisi ve adayı Kadir Can, 6'ncı sırasında Demokrat Parti ve adayı Hülya Lüleci ile 7'nci sırada Demokratik Sol Parti ve adayı Asiye Örden yer alacak.