ARAPOĞLU, SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ'Nİ AÇTI

SİYASET

ARAPOĞLU, SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ'Nİ AÇTI

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Sapanca'dan Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Oya Arapoğlu'na ait Seçim İletişim Merkezi, düzenlenen törenle açıldı.

Seçim çalışmalarının yürüteceği Seçim İletişim Merkezi'nin açılış törenine; İçişleri eski Bakanı ve Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, Yurt Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Tavşan, Kırkpınar Belediyesi eski Başkanı Niyazi Bağdat, Kurtköy Belediyesi eski Başkanı Muammer Koç, Sakarya Kent Şurası Başkanı Erol Öztürk Hacıeyüboğlu, Türk Kadınlar Birliği Sakarya Şube Başkanı Tevhide Yağan, MHP Sakarya eski İl Genel Meclis Üyesi Erdem Özbek, MHP Sapanca eski İlçe Başkanları Mehmet Emin Gür ve Lütfü Kılıç, MHP Sapanca Belediye Meclis Üyesi Kadir Gider, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri katıldı.

Ortak geleceğe sahip çıkmak üzere karar alarak yola çıktıklarını belirten Arapoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, "Bağımsız Belediye Başkanı adaylığımdan sonra sizlerle birlikte çalışmalarımızı yürüteceğimiz Seçim İletişim Merkezimizin açılışı için tekrar toplandık. Bu güzel topluluğu, gönül birliğini görünce doğru bir kararla ilerlediğimizi anlıyorum. Bu seçimde oylarınızla yaşadığımız yerleri 5 yıl süre ile emanet edeceğimiz kişilere yetki verecek ve Sapanca'mızın nasıl yönetileceğinin yönünü tayin edeceğiz. Şimdi yaşadığımız yer için kenetlenme zamanı. Dünyanın sayılı cennetlerinden Sapanca'da yaşıyor olmanın şansını avantaja dönüştürme zamanı. El ele gönül gönüle zorlu yolları aşıp tarih yazma zamanı" dedi.

31 Mart'ta halktan yetkiyi almak için yılmadan yorulmadan çalışacaklarını ifade eden Arapoğlu, "Siyasi kimliklerimizi bir kenara bırakarak Sapanca kaygısı, Sapanca sevdası ile tüm halkımızla beraber ilçemizi yönetmeye talip oluyoruz. Bizim meclisimiz Sapanca olacak. Ortak akıl, şeffaf ve hakkaniyetli, eşit hizmet yönetim ilkemiz olacak. Herkesi, her kesimi, tüm bölgeyi kapsayan hizmetlerimiz ile yerel ekonomiyi geliştirecek ticareti, esnafımızı güçlendirecek projelerle, ilçemizde mutlu çocuklar, umutlu başarılı gençler, çocuklarının başarıları ile gurur duyan anne babalar görmek istiyoruz. Tüm hazırlıklarımızı bu amacımıza göre tamamladık" diye konuştu.

Açılışta konuşmaların ardından Seçim İletişim Merkezinin açılış kurdelası dualar eşliğinde kesildi.