SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR İÇİ RAYLI SİSTEM TESTLERİ BAŞLIYOR

GÜNCEL

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR İÇİ RAYLI SİSTEM TESTLERİ BAŞLIYOR

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şehir içi Raylı Sistem çalışmaları kapsamında Adapazarı Arifiye arasında inşa edilen istasyonlar tamamlanırken, tren setleri TÜVASAŞ’ta, seferlerin başlayacağı güne hazırlanıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ulaşımda yeni bir vizyonu hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyor. Şehir içi Raylı Sistem çalışmaları kapsamında Adapazarı Arifiye arasında inşa edilen istasyonlar tamamlandı. Tren setleri TÜVASAŞ'ta seferlerin başlayacağı güne hazırlanıyor. Adı Sakaryalılar tarafından belirlenen ADARAY seferleri çok yakında başlıyor.

ADARAY tren setleri, modernliği ve konforluğu ile dikkat çekiyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, tren setlerinde Büyükşehir Belediyesi Akıllı Kart Uygulaması'nın (Kart 54) geçerli olacağını açıkladı. Turan, "Vatandaşlarımız akıllı kart uygulaması ile ekonomik ve rahat ulaşım imkânına kavuşacak. Tren setlerimizde bisikletle de seyahat edilebilecek. Son hazırlıklar yapılıyor. ADARAY seferlerimizi çok yakında başlatıyoruz" dedi.