YILMAZER VE ÖZEN BU TOPLANTIDA BULUŞTU

SİYASET

YILMAZER VE ÖZEN BU TOPLANTIDA BULUŞTU

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ve AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Özcan Özen ve İlçe Başkanı Yunus Gümüşel tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

AK Parti Sapanca İlçe Başkanlığı İlçe Başkanı Yunus Gümüşel başkanlığında; Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Belediye Başkan Adayı Özcan Özen, Kadınlar Kolu Başkanı Hatice Şahinoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Enes Serdar ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla toplantı düzenledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sapanca Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Özcan Özen'in AK Parti'ye, teşkilata ve Sapanca'ya hayırlı olmasını dileyen Başkan Gümüşel, "Bizler AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı olarak; genel merkezimiz hangi adayımızı uygun görürse görsün kayıtsız ve şartsız hep birlikte adayımızın yanında olup yine kayıtsız ve şartsız, hiç durmadan mücadelemize ve çalışmalarımıza devam edeceğimizi her fırsatta dile getirmiştik" dedi.

Başkan Yılmazer'e hizmetleri dolayısıyla teşekkür eden Gümüşel, "Geçtiğimiz süreçte belediye başkanımız ile güzel bir ekip ruhu yakaladık ve uyumlu bir çalışma gerçekleştirdik. Başkanımız görev süresi içerisinde güzel hizmetler yaptı. Sapanca'mız için elinden gelenin en iyisine gayret etti. Tüm bunlar için kendisine şahsım ve teşkilat mensuplarım adına teşekkür ederim. Kendisine görev süresinin tamamlanmasının ardından sonraki yaşamında başarılar dilerim" diye konuştu.

Sapanca Belediye Başkan Adayı Özcan Özen'in uzun yıllar birlikte çalıştıkları bir dava adamı olduğunu kaydeden Gümüşel, "Kendisi uzun yıllardan beri bu yolda çalıştığımız, birlikte yol yürüdüğümüz, birlikte ter akıttığımız bir ağabeyimiz. Teşkilat olarak yine aynı şekilde aynı çalışmalara devam edeceğiz" dedi.

"AK Parti içerisinde kazananın ve kaybeden yoktur" diyen Gümüşel, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Kazanan her zaman partimiz olmuştur. Bu bir bayrak yarışıdır. Her zaman tek bir hedefimiz oldu. Oda birlik, beraberlik ve kardeşlik bilinciyle bu bayrağı en yüksek noktaya taşımaktır. Bizler AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda, gece gündüz demeden, tüm teşkilat mensuplarımızla büyük ve güçlü Türkiye hedefleri için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Öncelikle tüm aday adaylarımıza bu süreçte göstermiş oldukları dava adamlığı bilincinden dolayı teşekkür ediyorum. İşte bu nedenledir ki biz hep birlikte büyük bir aileyiz diyorum. Tevazu, samimiyet ve gayret ile 'Önce Millet Önce Memleket' diyerek gönül belediyeciliği anlayışı ile tekrardan mevcut belediye başkanımız Aydın Yılmazer'e yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ediyor Belediye Başkan Adayımız Özcan Özen'in AK Parti ve Sapanca'ya hayırlar getirmesini ediyorum."