METREKAREYE 44 KİLOGRAM YAĞIŞ DÜŞTÜ

GÜNCEL

METREKAREYE 44 KİLOGRAM YAĞIŞ DÜŞTÜ

Sapanca'da 8 saatte metrekareye 44 kilogram yağış düştü. Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, ilçede kısa sürede hayatı olumsuz etkileyen yağış sonrası sorun yaşanan bölgelerde incelemelerde bulundu.

Marmara bölgesinde etkili olan yağışlar Sapanca'da da olumsuzluklara neden oldu. İlçede günün ilk ışıklarından akşam saatlerine kadar etkisini sürdüren yağmur metrekarede 44 kilogram yağışa neden oldu. Aşırı yağışlar sebebiyle ilçenin bazı bölgelerinde ufak su taşkınları yaşandı. Sorun yaşanan bölgelerde incelemelerde bulunan Başkan Yılmazer ekiplerin çalışmalarını denetledi, vatandaşlardan bilgi aldı.

Belediye ekiplerinin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirten Başkan Yılmazer, "Kısa sürede ve mevsim normallerinin çok üzerinde düşen yağış sonrasında etkilenen hemşehrilerimizin mağdur olmaması için belediye ekiplerimizle birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizde etkilenen yerleri yerinde inceledik ve gereken önlemleri, tedbirleri aldık. Yağış dolayısıyla olumsuz etkilenen hemşehrilerimize ekiplerimiz ivedilikle geri dönüş yaparak gereken destekler verildi verilmeye de devam ediyor" dedi.