'SEVİMLİ HAYALET' ÇOCUKLAR İÇİN GELİYOR

GÜNCEL

'SEVİMLİ HAYALET' ÇOCUKLAR İÇİN GELİYOR

Sapanca Belediyesi ve Sapanca Kent Konseyi Çocuk Meclisi tarafından düzenlenen çizgi film gösterimlerinde bu ay "Sevimli Hayalet" isimli film çocuklarla buluşacak.

Sapanca Kent Konseyi Çocuk Meclisi'nin aldığı kararla düzenlemiş olduğu çizgi film etkinlikleri "Sevimli Hayalet" isimli çocuk filmi ile devam ediyor. Sapanca Turizm Fakültesi'nde düzenlenecek çizgi film gösterimi 2 seans halinde 22 Aralık Cumartesi ve 23 Aralık Pazar günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

İlçedeki tüm çocukları çizgi film etkinliğine davet eden Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, "Sapanca Belediyesi olarak çocuklarımıza, gençlerimize yönelik eğitim ve öğretime hizmet ve yatırımlara önem veriyoruz. Bu güne kadar yapılan tüm çalışmalarımızda da bu düşüncemizin izleri mevcut. Çocuk Meclisimiz tarafından böyle bir etkinliği hayata geçirip, düzenli olarak çocuklarımızı sinema ile buluşturmaya devam ediyoruz. Gördük ki bu program ilçemizdeki çocukların beğenisini aldı ve bize de bu etkinliği devam ettirmek düştü. Ücretsiz gerçekleşecek olan çocuk sinema gösterimize tüm çocuklarımızı davet ediyoruz. Her şey çocuklarımız için" dedi.

Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise önceki etkinliklerde yoğunluk yaşanması sebebiyle bu kez etkinliğin 2 güne yayıldığı belirtildi.