AK PARTİ SAPANCA GENÇLİK KOLLARI BAŞKANILIĞINA CELAL ŞİRİN GETİRİLDİ.

SİYASET

AK PARTİ SAPANCA GENÇLİK KOLLARI BAŞKANILIĞINA CELAL ŞİRİN GETİRİLDİ.

Ak Parti Sapanca Gençlik Kolları Başkanı Emre Kibar’ın vatani hizmeti nedeniyle görevinden ayrılmasının ardından, atama ile ilçe gençlik kolları başkanlığına Celal Şirin getirildi.

Gençlik Kolları Başkanı Celal Şirin önderliğinde ilçe teşkilatı toplantı salonunda ilk toplantı gerçekleşti. Toplantıya İlçe Başkanı Nazmi Bostancı ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman Kahraman'da katıldı. Yoğun bir katılımla bir araya gelen Ak Partili gençler, yeni yönetimi belirlemek için bilgi alışverişi yaptılar. Ayrıca toplantıda 3 genç üyeyi Ak gençlik kadrosuna kazandıran Başkan Şirin "Emre başkanımızın askerlik nedeniyle görevini bırakmak zorunda kaldı, bende ondan aldığım bu görevi sonuna kadar taşıyacağım. Bu ilk toplantımızda yönetim kurulunu belirleyeceğiz, ayrıca Eray Uzun, Damla Yüzücü ve Ömer Faruk Köse'yi partimize üye yaparak gençlik kolları kadromuza kattık. Kendilerini Ak Parti ailesine katıldıkları için kutluyorum. İlk toplantımız hayırlı uğurlu olsun" dedi.

İlçe Başkanı Nazmi Bostancı yaptığı açıklamada "Ak Parti kurumsal bir partidir, gençlik yönetiminde bulunan arkadaşlar davranışlarına, ikili ilişkilerine hal ve hareketlerine dikkat etmeli, Ak Gençlik imajına uygun olmayan davranışlardan kaçınmalıdırlar. Öncelikle gençlik kolları olarak üye yapma çalışmalarına önemli bir şekilde ağırlık vermeniz gerekiyor. Önümüzde bir seçim var bizden istenen sandık esaslı çalışmada, her sandığa 3 kişi ana kademeden, 3 kişi kadın kollarından, 3 kişi ise gençlik kollarından olmak üzere toplam 9 kişiyi görevlendirdik. Başbakanımızın da dediği gibi "Seçim Sandıkta Kazanılır". Önümüzdeki aylarda toplamda 4 kez ilçe danışma toplantısı yapacağız. Önümüzdeki hafta sonu ise bunlardan birini gerçekleştireceğiz. Bu toplantılarda yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla ilgili partililere bilgi akışı sağlayacağız. Sizlerin de yaptığı çalışmalar bu toplantılarda konu alınacak,  sizlere güvenim tam. Ak gençliğe yakışır bir şekilde çalışmalarınıza sürdürün. Başbakanımızın önem verdiği gibi siyasette kadınlarımızın ve gençlerimizin Türkiye'nin değişen vizyonunda büyük katkıları var. Yeni Gençlik Kolları Başkanınız Celal Şirin'e ve yönetimine hayırlı olmasını diliyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Toplantı sonrası Ak Parti Gençlik Kolları'na yeni üye olanlara İlçe Başkanı Nazmi Bostancı ve Gençlik Kolları Başkanı Celal Şirin Ak Parti rozeti taktı. Toplantıda belirlenen yönetim kurulu isim listesi onaylanmak üzere genel merkeze gönderildi.