GÜLDİBİ KAPALI PAZAR YERİ AÇILIYOR

GÜNCEL

GÜLDİBİ KAPALI PAZAR YERİ AÇILIYOR

Sapanca Belediyesi tarafından, Güldibi Mahallesi'nde yapımı tamamlanan kapalı pazar yeri 24 Ekim Çarşamba günü düzenlenecek törenle açılacak.

Toplam 350 metrekare kapalı alanı bulunan ve çevresinde mescit, oturma alanı, çocuk oyun grupları ve basketbol sahası bulunan yeni kapalı pazar yeri, 24 Ekim Çarşamba günü saat 17:00'da düzenlenecek törenle hizmete girecek.

Pazar esnafı ve vatandaşlara özellikle kış aylarında büyük rahatlık sağlayacak olan kapalı pazar yeri organik ürünlerin satışının yanında, pazar kurulmadığı günlerde ise mahalle halkının cemiyetlerine ev sahipliği yapacak.

Seçim beyannamesinde yer alan bir hizmeti daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, "Sapancamız da önemli eksiklerden biri organik ürünlerin satıldığı köy pazarının belirli alanda olmayışıydı. Bu hizmetle, Sapancalı hemşerihlerimiz hem semt pazarından hem organik satış alanından alış verişini yapabilecek. Vatandaşlarımızın alış veriş sırasında çocuklarını eğlendireceği ve kendilerinin dinleneceği alanlarda düşünüldü. Yeni Güldibi Kapalı Pazar Yeri Sapancamıza hayırlı olsun" dedi.