YER: SAPANCA, KONU: EĞİTİM

GÜNCEL

YER: SAPANCA, KONU: EĞİTİM

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tüm ilçelerde yapılması planlanan eğitim toplantılarının üçüncüsü Sapanca'da gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş başkanlığında 2 oturum halinde düzenlenen toplantıların ilki Sapanca Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlendi ve İlçe Kaymakamı Bilgehan Bayar, İlçe Emniyet Müdürü Hakan İzmir, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Çiğdem Ayanoğlu ve Seyfettin Kaymakçı, muhtarlar ve okul aile birliği başkanları katıldı.

İlçedeki okullarda yapılması gereken çalışmaların ve ihtiyaçların konuşulduğu toplantıda, mahalle muhtarları ve aile birliği başkanları bölgelerindeki okullarla ilgili taleplerini dile getirdiler.

Toplantıda ayrıca Sapanca'da eğitim kalitesinin yükseltilmesi noktasında yapılması gereken çalışmalar üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantının 2'nci bölümü ise okul müdürleriyle gerçekleşti. Sapanca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenler odasında düzenlenen toplantıda okul müdürleri ilçedeki çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Buradaki toplantıda konuşan Müdür Durmuş, eğitimde başarının, tüm paydaşların el ve gönül birliği içinde katılımıyla, çok daha hızlı ve kalıcı olarak gerçekleştirilebileceğini söyledi.

 İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş toplantının ardından ise Kaymakam Bilgehan Bayar, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer ve bazı okulları ziyaret etti.