BELEDİYEDEN EĞİTİME DESTEK

GÜNCEL

BELEDİYEDEN EĞİTİME DESTEK

Sapanca Belediyesi, Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan ortak kazanım izleme sınavlarının masraflarını üstlendi.

Sakarya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yüksel Hamzaoğlu ve Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer'i makamında ziyaret etti.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birçok noktada 5'nci sınıftan 12'nci sınıfa kadar eğitim alan öğrencilere ortak kazanım izleme sınavları düzenlendiğini belirten Sakarya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yüksel Hamzaoğlu, ''Sapanca'da eğitim gören öğrencilere yönelik yapılacak olan sınavın maddi kısmını Sapanca Belediyesi karşılayacak. Başkanımızın eğitimci kişiliği ile bir farklılık daha yaparak ilçesindeki öğrencilere verdiği destekten dolayı veli ve öğrenciler adına teşekkür ederiz'' dedi.

Başkan Yılmazer ise ''Başkan kişiliğimin yanı sıra eski bir eğitimci olarak tüm öğrencilerimize ve okullarımıza eğitim alanında elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışıyoruz. Hizmetin en önemlisi geleceğe yapılan yatırımdır'' diye konuştu.