BAŞKAN YILMAZER, ZABITA HAFTASI'NI KUTLADI

GÜNCEL

BAŞKAN YILMAZER, ZABITA HAFTASI'NI KUTLADI

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer "Zabıta Haftası" nedeni zabıta ekiplerine ziyarette bulundu.

Zabıta Haftası'nın 192'nci yıl dönümü sebebiyle belediye zabıta birimini ziyaret eden Başkan Yılmazer, personele çiçek takdim etti.

Yılmazer ziyarette yaptığı konuşmada, zabıtanın belediye hizmetlerinin güvenliğini sağlayan, kamu düzenini koruyan, toplumda güvenlik, dirlik ve sağlık şartlarının bozulmaması amacıyla görev yapan bir teşkilat olduğuna dikkat çekti.

Kanun ve nizamlar çerçevesinde görevini yerine getiren zabıtanın amacı halkın huzurunu ve esenliğini sağlamak olduğunu değinen Yılmazer, "Zabıta teşkilatımız her zaman vatandaşa yol gösterici, giydiği üniforma ile halkın esenliğine hizmet etme bilinciyle hareket etmektedir. Zabıta Müdürlüğümüz, bütün personeli ile vatandaşlarımızın her zaman yanında ve hizmetindedir. Bu vesile ile bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı başta Sapanca Belediye Zabıta Teşkilatımızı ve ülkemizin dört bir yanında vatandaşların huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm zabıta teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutluyorum"  dedi.