KARALAHANA VE MISIR EKMEKLERİ YARIŞTI

GÜNCEL

KARALAHANA VE MISIR EKMEKLERİ YARIŞTI

Bu yıl 2'ncisi düzenlenen Sapanca Kurtköy Ceviz Festivali'nde vatandaşlar en güzel karalahana ve mısır ekmeğini yapmak için yarıştı.

Festivalin etkinlik programı kapsamında en güzel karalahana ve en güzel mısır ekmeği yarışmaları gerçekleştirildi.

KARALAHANA YARIŞMASI

Kara Lahana yarışması için 18 kişi pişirdiği lahanayı jüri üyelerinin beğenisine sundu. Jüri üyeleri bir birbirinden güzel yemeklerin tadına bakarken birinciyi seçmekte ise zorlandı. Durum böyle olunca 2 yemek birinci seçildi.

Belediye Başkanı Aydın Yılmazer yarışmaya katılan tüm vatandaşlara teşekkür ederek birinci olan Zeynep Keskin ve Şahide Koç, ikinci olan Hatice Çetin ve üçüncü olan Zehra Yüzücü'ye ödül ve plaket takdim etti.

MISIR EKMEĞİ YARIŞMASI

Mısır ekmeği yarışmasına ise 21 kişi katıldı. Mısır ekmeklerini tek tek tadan jüri üyeleri en güzel mısır ekmeklerini seçti. Yarışmada dereceye girenlere ödül ve plaketleri Belediye Başkanı Aydın Yılmazer,  AK Parti Sapanca eski İlçe Başkanı Nazmi Bostancı ve Kültür Müdürü Şafak Başoğlu tarafından takdim edildi.

Burhan Aslan ve Erkan Yeşilyurt'un seslendirdiği şarkılarla süren eden festival gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.